Bättre Hälsa - Ökad sexlust och energi med testox

Ökad sexlust och energi med testox

Newsdesk 28/11 05:00

Allt fler män har problem med låga testosteronnivåer, vilket kan medföra en stor mängd besvär. Testosteron är inte bara viktigt för sexlust och potens, utan även för en fungerande och pigg hjärna.

Brist på testosteron kan visa sig genom minskad sexlust, trötthet och dåligt minne. Anledning till låga testosteronnivåer kan vara flera. En anledning kan vara de östrogenliknande ämnen som finns i allt från parfym och sköljmedel till textilier och plast. Låga nivåer av testosteron kan även bero på olika former av stress.

Testosteron är inte bara viktigt för män utan även för kvinnor och deras sexlust. Behovet av testosteron är dock mycket lägre hos kvinnor.

Testox är en produkt, anpassad för män och kvinnor som önskar bibehålla goda nivåer av testosteron. Testox innehåller tribulus och damiana som bidrar till ökad sexlust samt maca som upprätthåller naturlig sexuell aktivitet och energi. Testox innehåller även zink som är viktig för att bibehålla normala nivåer av testosteron, l-arginin för god cirkulation och blodtillförsel, rosenrot för normal cirkulation och sexuell funktion samt ginseng för ökad vitalitet, ökad mental och fysisk energi och normaliserad blodcirkulation.

Testox innehåller 80 kapslar per burk och rekommenderad dagsdos är 4 kapslar per dag.

Presskontakt:
Zarah Moberg

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status