Weland Stål AB - Ökad taksäkerhet med informationsskylt

Ökad taksäkerhet med informationsskylt

Newsdesk 31/8 08:03

Weland Stål satsar på säkerhet med ett nytt skyltsystem för bättre taksäkerhet. En informationsskylt med en unik QR-kod både underlättar arbetet och ökar säkerheten.

Weland Stål har tagit fram en skylt som kan sättas upp vid tillträde till taket. Skylten fylls i av montören och ger framtida besökare information om vilka produkter som är uppsatta, vem som gjort det och när. Besiktningar kan även fyllas i vid besiktningstillfället.

Säkrare monteringar

Syftet med skylten är att göra monteringar och arbeten på tak säkrare. Informationsskylten underlättar även för Weland Ståls kunder genom att göra det enkelt att nå viktiga dokument. Den digitala informationen som kopplas till skylten är unik och skapas av montören när objektet är färdigmonterat. Själva registreringen sker också genom att QR-koden scannas eller att hemsideadressen knappas in.

Digital information

Till varje skylt finns även ytterligare digital information som monteringsanvisningar, certifikat och sådant som montören anser vara relevant att ladda upp som bilder, riskanalys, snöskottningsplaner med mera. Besökaren kommer enkelt åt informationen innan uppstigning på taket genom att scanna en QR-kod alternativt knappa in en hemsideadress. Branschrådet rekommenderar uppsättning av informationsskyltar. Skylten finns på lager och beställs ihop med övriga produkter till objektet.

Besök gärna vår demosida för att se hur informationsskylten fungerar.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status