Källs Materialhantering AB - Källs växer med ny digital satsning

Källs växer med ny digital satsning

Newsdesk 9/5 07:41

I april 2016 lanserade B2B-företaget Källs sin nya nätbutik, där man med fokus på högkvalitativa produkter, bra priser och inspirerande innehåll ska fortsätta växa sin verksamhet.

Källs har varit verksamma med försäljning på nätet sedan 2003. Men för att bättre spegla Källs över 25 års arbete med att inreda arbetsplatser över hela landet, samt sitt stora sortiment, krävdes en totalrenovering av nätbutiken.

Modernisering, förenklade köpflöden samt inspiration är de mantran som har varit i fokus för Johan Thulin, e-handelsansvarig på Källs.

- Att ytterligare digitalisera Källs Materialhantering ser vi som en förutsättning för att vidare stärka vår konkurrenskraft. Allt fler företag kräver en skräddarsydd upplevelse där förenklade köpflöden och effektiv kommunikation är hygienfaktorer. Vi vill dessutom inspirera besökarna med spännande projekt genomförda av våra kunder, säger Johan Thulin, E-handelsansvarig på Källs.

När det kommer till inspiration, så är detta något som Källs fortsättningsvis kommer att arbeta med att intregrera i relation till sortimentet i nätbutiken. Man vill ge besökarna en inblick i hur andra har löst sina arbetsplatser. Dels genom att visa upp riktiga exempel på kundanpassade helhetslösningar av Källs konsulter, men även genom besök ute hos Källs kunder som löst sina arbetsplatser på inspirationsgivande sätt.

- Vi vet att flera av våra kunder i vårt avlånga land har genomfört en rad spännande projekt och investeringar där vi varit inblandade. Detta vill vi lyfta fram till andra som står inför samma resa. Med nya källs.se har vi den möjligheten, säger Sven-Olof Örn, VD på Källs.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status