Kärcher AB - Kan utrustas och anpassas för att möta kunders specifika krav

Kan utrustas och anpassas för att möta kunders specifika krav

Newsdesk 13/1 11:00

Göteborg, januari 2017 - Kärcher lanserar en helt nyutvecklad buss- och lastbilstvätt för nyttofordon. Den stora flexibiliteten är en speciellt bra egenskap. Grundsystemet kan kompletteras med produkter från vårt stora utrustningsutbud, och tvättprogram kan anpassas för att uppfylla operatörens krav.
Buss- och lastbilstvätten TB kan även anpassas vad gäller integrering i befintliga tvätthallar då utrustning enkelt kan återanvändas ifrån tidigare tvättutrustning.

Ett nytt manöversystem gör det möjligt för operatören att lägga till nödvändiga tillägg i tvättprogram, så som förtvätt med avfettning. Det läggs enkelt till i grundtvättprogrammet för alla vanliga fordonstyper,
t ex lastbilar med eller utan släp, från personbilar till lastbilar eller bussar. För anpassning till olika fordonskonturer finns även tilläggsprogram för speglar, bakgavellyftar och spoilrar. Möjligheten att utrusta tvätten så att den lever upp till individuella krav innefattar ett extraordinärt högtryck tack vare en konturföljande avfettning och högtrycksbåge i front och bakpartier på lastbilar och bussar men även mellan dragbil och släp på lastbilar vilket ger marknadens allra bästa tvättresultat av nyttofordon.
TB har fyra tvätthöjder från 3,60 till 5,05 meter. Eftersom alla tvättportaler kan justeras med 30 cm kan de enkelt och billigt installeras i befintliga tvätthallar och anpassas efter takhöjd. Elskåpet skyddas effektivt men är samtidigt lätt att komma åt i den vänstra portalpelaren. Rengöringsmedel, doseringspumpar och vattenfördelare finns i den högra portalpelaren.

Sidoborstarna finns precis som takborsten i svart eller grått utförande. Istället för dubbel omlottvätt av sidborstarna så använder Kärcher endast den ena sidoborsten så att den kan få tillräckligt med rörelsefrihet för att täcka mitten av fordonet helt och för absolut bästa tvättresultat de två spegelprogrammen för bussar och lastbilar. De frekvenskontrollerade driv- och lyftmotorerna och de noggrant reglerade elektroniska komponenterna ser till att tvättprocessen sker smidigt och tyst.

TB-teknologin är modern vad gäller design och är inriktad på hög kvalité och driftsäkerhet. De lättskötta komponenterna som dreven, axellager och styrningarna, till exempel, behöver inte oljas eller fettas. Alla ståldelar är förzinkade och, vid behov, pulverlackerade. Dörrar, beklädnader och gejdrar (komponenter som ständigt exponeras för vatten och rengöringsmedel) är tillverkade av speciell högkvalitetsplast eller rostfritt stål.

Med TB kan tvätteffektiviteten höjas med upp till 10 % jämfört med tidigare modeller, samtidigt som vatten- och energiförbrukningen bibehålls. På så sätt sparas både driftskostnader och naturliga resurser.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Håkan Korshavn, Försäljningsingenjör Industri & Fordonstvätt, Kärcher Sverige
Tel. 08-740 88 85, mail

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status