Svenska Båtunionen - Kapten Väst tillbaka i Radio P4 Stockholm - delar ut flytvästar i skärgården i sommar

Kapten Väst tillbaka i Radio P4 Stockholm - delar ut flytvästar i skärgården i sommar

Newsdesk 21/6 08:00

Den 27 juni?8 juli kommer radioprofilen Lasse Persson från Radio P4 Stockholm att tillsammans med Svenska Båtunionen besöka Stockholms skärgård i rollen som ?Kapten Väst?.

I radioprogrammet kommer Lasse Persson alias Kapten Väst att prata båtliv, skärgård och sjösäkerhet med både båtfolk vid skärgårdsbryggor och radiolyssnare i hemmet. Han kommer att få hjälp av ?matroser? från Svenska Båtunionen att dela ut flytvästar till båtåkare som inte har någon egen väst.

Utanför radiosändningen kommer man även att kunna följa flytvästkampanjen Kapten Väst på Facebook och delta i tävlingar med fina priser under hashtaggarna #kaptenvast2016 och #västärbäst. Tävlingarna utanför radiosändningen drivs i Svenska Båtunionens regi.

Bland de platser som är planerade att besöka kan bland annat nämnas Siaröfortet där vi träffar Martin Timell som berättar om sin relation till skärgården, Skeppsholmen där det ska pratas tjejsatsning på Gotland runt och Saltkråkans snickargård (Norröra).

Lasse Persson har under flera år sänt Kapten Väst och i fjol gjorde han det för första gången tillsammans med Svenska Båtunionen. Tidigare har Lasse även gjort stor succé som ?Kapten Hjälm? då han delat ut cykelhjälmar till cyklister.

? Radioprogrammet är en viktig del av Svenska Båtunionens flytvästkampanj och en fantastisk chans att nå ut med vårt syfte att öka säkerheten på sjön, säger Peter Karlsson, Verksamhetschef på Svenska Båtunionen.

Programmet sänds i P4 Stockholm kl. 12.10?13.00.


Presskontakt:

Peter Karlsson, Verksamhetschef Svenska Båtunionen

0727- 48 59 61

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status