Gothia Innovation - Ökat kollektivt resande i Värmland blir Lazzos uppdrag

Ökat kollektivt resande i Värmland blir Lazzos uppdrag

Newsdesk 27/12 07:00

Värmlandstrafik har avslutat upphandling av leverantör för CRM-tjänster. Vinnare av upphandlingen blev parkföretaget Lazzo DM Byrå AB. ? Vi kommer att fokusera på att hitta nya kunder och få befintliga kunder att resa mer, kommenterar Jan Brissman, vd för Lazzo DM Byrå AB.

En del i Värmlandstrafiks verksamhet är aktivt arbete med att öka det kollektiva resandet. Det är ett delmål på vägen mot en fördubblad marknadsandel, som i sin tur är en del av vägen mot ett långsiktigt hållbart samhälle och en kollektivtrafik med kunden i centrum. För att uthålligt öka resandet är kontinuerligt och fokuserat arbete med såväl befintliga som nya kunder samt utvecklade kundrelationer avgörande.

- Värmland är en av Sveriges biltätaste regioner, samtidigt hittar vi Sveriges nöjdaste resenärer hos Värmlandstrafik. Det ger goda förutsättningar för att få fler att testa det kollektiva resandet, säger Jan Brissman, vd för Lazzo som de närmaste tre åren, med möjlighet till förlängning i ytterligare två år, kommer att understödja Värmlandstrafik med allt från strategi och processutveckling till genomförande av CRM-aktiviteter.

- Vi har lång erfarenhet, effektiva processer samt väl utvecklade IT-system och aktiviteter för att öka det kollektiva resandet. Vi är både stolta och glada att vinna upphandlingen för att jobba vidare med Värmlandstrafiksäger Jan Brissman.

- Den systematik som Lazzo har utarbetat för att öka resandet passar oss väldigt bra. Det är ett effektivt sätt att marknadsföra kollektivtrafiken och det ger oss möjlighet att mäta och följa upp vårt marknadsarbete, säger David Widlund, marknadschef på Värmlandstrafik.

? För att bli framgångsrik denna typ av marknadsbearbetning krävs mätbarhet i alla aktiviteter. Och det är en av våra absolut mest framträdande styrkor. Vi hjälper våra uppdragsgivare att göra okända kunder kända och att hitta både nya marknader och nya kunder, slutar Jan Brissman.

Mer information
Om du vill ha mer information är du välkommen att kontakta Jan Brissman, på telefon 0500-49 43 44 eller mobil 0708-82 27 40.

Om Lazzo
Vår affärsidé är enkel att berätta om: Vi hjälper våra uppdragsgivare att stärka sina varumärken, öka sin försäljning och få lojalare kunder genom riktad, mätbar och medieoberoende kommunikation. Vi har Gothia Science Park som utgångspunkt men har kunder över hela Sverige. Läs mer om Lazzo här


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status