Blocket AB - ?Kategorin Fordon blir eget affärsområde på Blocket

?Kategorin Fordon blir eget affärsområde på Blocket

Newsdesk 30/5 09:20

Blocket är idag landets största marknadsplats för begagnade fordon mätt i såväl antal besökare, som privat- och företagsannonser. Nu skapas ett eget affärsområde för fordon med ett dedikerat team som ska fokusera fullt ut på att utveckla nya produkter och tjänster och säkerställa att behoven på marknaden tillgodoses på bästa sätt.

- Fordon står för några av våra mest populära kategorier på Blocket, med flera miljoner besökare varje vecka. Det känns som ett naturligt steg att vi nu etablerar ett dedikerat team som kan fokusera på att kontinuerligt utveckla dessa kategorier så att de på bästa sätt uppfyller behoven som Sveriges alla säljare och köpare av bilar, båtar, motorcyklar och lastbilar har, säger Jan Prokopec, VD på Blocket.

På Blocket tar nya affärsområdet Fordon stegvis form. Under året har ett större insiktsarbete genomförts med input från marknaden. Ett nytt team har satts ihop där Therese Ahlström Brodowsky träder in i rollen som affärsområdeschef, parallellt med sin nuvarande roll som vd för Blockets systerbolag Bytbil.

? Jag är stolt över det starka team som vi har samlat runt detta affärsområde. Ett viktigt arbete väntar kring att utveckla produkten, tjänsten och erbjudandet. Begagnathandeln av fordon är redan stor, men vi ser möjligheter att stärka den ytterligare, framför allt genom samarbete med våra kunder och bättre nyttjande av den stora räckvidd Blocket har, säger Therese Ahlström Brodowsky, Blockets affärsområdeschef för Fordon.

Närmaste tiden riktas fokus på begagnathandeln av bilar. En ny och förbättrad företagsannonsering i bilkategorin kommer att tas fram för landets bilhandlare. Bland annat väntar lanseringen av en helt ny annonssida, mer anpassad efter de specifika behov som bilhandlare har, och en mer flexibel annonsering där bilhandlare erbjuds exponering på Blocket som bas och därtill kan välja tilläggstjänster såsom annonsering på andra Schibstedkanaler som Bytbil.com.

? Vi får värdefull input från våra kunder kring önskemål om utveckling. För att prioritera rätt har vi under våren träffat många bilhandlare och kommit till en djupare insikt om vilka områden vi ska fokusera på. Ett nära och konkret mål för oss är att ta fram en ny annonssida skräddarsydd efter bilhandlarnas specifika behov. Vi håller även på att utvärdera vårt produktutbud för att på lite längre sikt presentera en ny produktportfölj med större flexibilitet och fler valmöjligheter, säger Therese Ahlström Brodowsky.


För mer information kontakta:
Linnéa Aguero, presschef på Blocket, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status