Keybroker AB - ?Keybroker inleder samarbete med startupen Videoburst för att stärka sitt online video-erbjudande

?Keybroker inleder samarbete med startupen Videoburst för att stärka sitt online video-erbjudande

Newsdesk 1/9 08:40

Keybroker, Sveriges ledande byrå inom digital kundanskaffning, och Videoburst tecknar ett samarbetsavtal för att kunna erbjuda ett bättre online video-erbjudande till Keybrokers kunder. Samtliga stora sociala medier satsar stort på att erbjuda online video och samarbetet gör att Keybrokers kunder kan följa med i den utvecklingen med korta ledtider, kostnadseffektivitet och flexibilitet. Samarbetsavtalet ger Keybroker möjlighet att erbjuda Videobursts plattform till sina kunder.

"Keybroker är en idealisk partner till VideoBurst? säger John Goliats, VD på VideoBurst. ?Keybroker har många kunder som har ett stort behov av att marknadsföra sig genom online video. Genom VideoBursts plattform kan Keybrokers kunder ännu snabbare, enklare och mer kostnadseffektivt producera och distribuera sitt rörliga material. Det i kombination med Keybrokers strategiska och taktiska rådgivning inom digitalmarknadsföring gör oss till perfekta partners?.

?Allt fler medier blir video first. YouTube är idag större än TV4 i gruppen 16-44 år samtidigt som Facebook börjat gynna videor. 40% av all tid användarna tillbringar på nätet gör de på de plattformarna. Det finns därför ett stort behov av att minska gapet mellan statiska annonser och rörlig media, ett behov som inte kan fyllas av stora långsamma produktioner. Tillsammans med Videoburst kan vi producera rörlig media som är mer kostnadseffektiv, relevant för varje målgrupp med kortare ledtider än andra lösningar. Det är ett unikt erbjudande som gör våra kunders marknadsföring mer effektiv. ? säger Joakim Kings, Head of online video på Keybroker.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status