Gothia Innovation - Kill to collect släpps den 6 april

Kill to collect släpps den 6 april

Newsdesk 22/3 15:16

Pieces Interactive avslöjade idag att Kill to Collect, en 80-tals cyberpunk rogue-like med fyra-spelar online co-op, kommer att lanseras på Steam den 6 April, 2016. Företaget, som återfinns i Gothia Science Park i Skövde, har i samband med kommunikation av relesedatum släppt en helt ny gameplay-trailer som visar spelets spännande funktioner och utmanande strategiska action.

Kolla på gameplay trailer

Kill to Collect levererar snabba och intensiva spelomgångar på slumpvis genererade banor med massor av fiender som kommer att utmana spelaren. I detta utmanande spel där precision och placering är av yttersta vikt, så är även varje knapptryckning viktig när du försöker överlista dina fiender för att kunna överleva i djupet av den dystopiska staden Geoshelter Alpha.

I Kill to Collect kommer spelare att ta sig an rollen av en jägare, hyrda kontraktsmördare som genomför alla typer av uppdrag för rätt summa pengar. Genom sin färd inom Geoshelter Alpha så måste varje jägare hålla huvudet kallt för att kunna överleva i de hårda, laglösa slumområdena i de djupaste nivåerna som är fullspäckade av korrupta megaföretag och kriminella gäng. Med fyra unika jägare tillgängliga, så kan spelaren välja att ta ut sina fiender med snabba svärd, järnnävar, upploppsgevär eller elchocker. Spelets tre olika spellägen och en stor variation av vapen att upptäcka gör varje spelsession varierande och spännande.

Spelets co-op spelläge ger en spelare möjligheten att samarbeta med up till tre andra jägare. Med inspiration från 80-talets klassiker som Ghost in the Shell, så skapar Kill to Collect en dystopisk, cyberpunk värld komplett med ett fräscht synthwave soundtrack.

Media Kontakt

David Rosén, VD, Pieces Interactive

david.rosen(at)piecesinteractive.se, +46 709 411 262

Om Pieces Interactive

Sedan 2007 då bolaget grundades, har Pieces Interactive släppt fler än 10 titlar på PC, konsol och mobila platformer, bland annat prestigefyllda titlar som Magicka 2 och Leviathan Warships.

Pieces Interactive är stolt medlem av Sweden Game Arena, liksom en rad andra spelstudios, bland annat utvecklarna bakom Progress och Goat Simulator.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status