Sparlån Sverige AB - Klarna-chef ansluter till Sparlån

Klarna-chef ansluter till Sparlån

Newsdesk 9/3 07:05

Andreas Thim lämnar tjänsten som Commercial Director för Klarnas verksamhet i Nordamerika och börjar på Sparlån som ansvarig över försäljningen av bolagets tjänster för långivare.

? Andreas är en toppenvärvning för Sparlån. Jag ser fram emot att jobba med honom och dra nytta av hans erfarenheter ifrån utveckling av nya tjänster på nya marknader, säger Jonathan Klein, VD på Sparlån. I likhet med många kreditprodukter för e-handeln är konsumentkrediter och P2P-lån en delvis ny produkt för investerarmarknaden trots att det är en gammal tillgångsklass som är väl bekant för banker och kreditmarknadsbolag.

? Det blir jätteroligt att börja på Sparlån och vara med att förändra sättet att låna och spara pengar. I USA, där jag har bott de senaste åren, är P2P-lån ett välkänt begrepp och en naturlig tillgångsklass för många investerare att placera i. Min förhoppning är att bidra till att det blir så även i Sverige, säger Andreas Thim.

Rekryteringen av Andreas är ett led i Sparlåns satsning mot att erbjuda den smartaste och mest användarvänliga spar- och lånetjänsten till alla. 

För mer information

Jonathan Klein, VD Sparlån

Växel: 08-559 25 059

Mobil: 0760-81 22 82

E-post:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status