Sundsvalls kommun - Klart för öppning av Pizza Hut i Sundsvall

Klart för öppning av Pizza Hut i Sundsvall

Newsdesk 15/9 13:31

I mars 2017 öppnar Pizza Hut i Sundsvall, närmare bestämt vid OKQ8 i Skönsberg. Den nya restaurangen blir Pizza Huts 20:e i Sverige och den skapar 20-talet nya arbetstillfällen i kommunen. Det första spadtaget tas den 20 september. Pizza Hut börjar inom kort rekrytera nya medarbetare.

Restaurangen i Skönsberg kommer att ligga vid E4 direkt vid den nya brons norra brofäste. Det är ett lättillgängligt trafikorienterat läge med närhet till boende och till centrum. Även Birsta med sin handel ligger nära till så vi har ett läge som passar oss perfekt, säger Björn Källström, VD på Pizza Hut.

- Det är mycket glädjande att ytterligare en stor, nationell kedja ser potentialen att etablera sig i Sundsvall, och likaså att vi har fått möjlighet att bidra i den etableringsprocessen. 20 nya arbetstillfällen tar vi tacksamt emot här i Sundsvall och önskar Pizza Hut välkomna till en stad som verkligen är på G, säger Anita Öberg, VD i Näringslivsbolaget.

Det första spadtaget för den nya restaurangen tas den 20 september klockan 11.30 av kommunalrådet Peder Björk och Pizza Huts VD Björn Källström. Inom kort kommer Pizza Hut att börja rekrytera medarbetare för hel- och deltidstjänster.

Pizza Hut har funnits i Sverige sedan 1987. Det är ett av världens mest kända varumärken. Kedjan har som mål att öppna 2-3 nya restauranger per år. Restaurangen i Skönsberg är företagets 20:e etablering. Inom två år planerar Pizza Hut att ha 25 restauranger i Sverige.

Pizza Hut bjuder in till ett första spadtag med Sundsvalls kommuns kommunalråd Peder Björk och Pizza Huts VD Björn Källström.

Plats: Gillbergsgatan vid OKQ8 bensinstation i Skönsberg

Datum: Tisdagen den 20 september

Tid: 11.30

För mer information, kontakta: Björn Källström, VD Pizza Hut, telefon: 070-547 74 44, epost:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status