Bosch Thermoteknik - Kolla in nya fastighetssortimentet ? besök Bosch Thermoteknik på Nordbygg

Kolla in nya fastighetssortimentet ? besök Bosch Thermoteknik på Nordbygg

Newsdesk 4/4 12:53

Bosch Thermoteknik lanserar ett nytt fastighetssortiment under Nordbygg, 5?8 april. Dessutom blir det premiärvisning i montern av höstens värmepumpar.
? På Nordbygg kan du också ta del av våra intressanta tjänster som förenklar vardagen både för installatörer och slutkund, säger Petter Karlberg, försäljningschef på Bosch Thermoteknik.

I år lanserar Bosch Thermoteknik ett nytt fastighetssortiment med fyra modeller av vätska/vatten-värmepumpar i storlekarna 20-50kW. I monter A20:18 på Nordbygg kan du lära dig mer om de nya produkterna.
? Vi har valt att fokusera på en hög grad av integration. Stora delar av kringutrustningen är redan inbyggd, vilket gör att värmepumparna är enkla att installera. Det handlar bland annat om reglercentral samt cirkulationspumpar för varma och kalla sidan. För de mindre modellerna även inbyggd elpanna och växelventil för effektiv varmvatten-produktion, säger Petter Karlberg.

Det nya fastighetssortimentet är dessutom energieffektivt och visar riktigt bra resultat i genomsnitt per år ? så kallat SCOP-värde.
? Tack vare val av senaste tekniken, och tillsammans med över 40 års erfarenhet av att konstruera värmepumpar, har vi lyckats uppnå SCOP-värde på nya serien som bara för några år sedan ansågs ouppnåeligt, säger Petter Karlberg.

Under Nordbygg visar Bosch Thermoteknik även upp nya applika-tioner som framför allt installatörer har stor nytta av. Och så har du möjligheten att för första gången se höstens värmepumpar i helt ny design.
? Vi jobbar ständigt med att utveckla såväl design som teknik, och jag vågar lova att höstens modeller blir en riktig ögonhöjare. Det här är framtidens design, säger Petter Karlberg.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status