Konferens

TranslateRSSMobil

Green Hotel - Konferens

Konferens

Newsdesk 5/12 14:00

Generösa lokaler, god mat och stimulerande miljö. Konferensvärdinnorna finns alltid på plats och självklart tekniska hjälpmedel för diskussioner och presentationer.

Konferenspriser per person

I delat dubbelrum, 1100:- (ink moms 1232:-)
I enkelrum, 1300:- (ink moms 1456:-)

I helpensionspriset ingår:
Rum, frukost, lunch, middag och två pauskaffe. Till måltiderna ingår lättöl/vatten samt kaffe. Middagen består av förrätt och varmrätt.

Många av våra konferensbokare väljer att utöka konferensmenyn till tre rätter, och vill du lyxa till det lite extra för din grupp kommer vi gärna med ytterligare förslag. Har du egna idéer tar vi gärna emot dom. Vi lovar att göra allt för att tillgodose dina önskemål och krav för en lyckad konferens.
För dig som söker teambuilding eller rörelse sätter vi ihop ett komplett paket. Vi samarbetar med Svenska Mordgåtor som har roliga aktiviteter för små som stora sällskap. Under kvällen ska man ta reda på vem mördaren är i sällskapet. En aktivitet har man en vecka innan på sig att komma in i rollen. Annan aktivitet får man rollen samma dag. Vi samarbetar även med Äventyrsservice där de paketerar alla möjliga olika aktiviteter för hela konferensen. Att samlas en stund innan middagen i Greenverket för att beskåda konsten, baka bröd eller prova lax och snaps i bagarstugan är ett axplock av uppskattade aktiviteter…

Kontakta oss gärna för mer information!
Green Hotel/ 0247 - 500 00


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status