By Faux - Konstgjorda blommor och växter in i finrummen? By Faux hämtar inspiration från modeindustrin och utmanar branschen

Konstgjorda blommor och växter in i finrummen? By Faux hämtar inspiration från modeindustrin och utmanar branschen

Newsdesk 16/1 14:49

? När tiden, intresset eller kunskapen inte finns för att köpa, sköta och hantera levande växter är ett komplement med konstgjorda blommor och växter en perfekt bas i varje rum, hem eller miljö. Dagens exklusiva utbud av konstväxter och blommor är mil från de gamla plastimitationerna vi såg i mormors badrumsfönster på 90-talet. Vi kan skapa ombonade, vackra och grönskande miljöer utan att behöva tänka på skötsel eller att någon skulle märka skillnaden. Konstgjorda blommor och växter är ett nytt populärt inslag i inredningen som går att mixa, byta ut efter säsong och återbruka i nya konstellationer, säger Linda Forsberg, på By Faux.

By Faux släppte i början av januari sin första exklusiva kollektion SS18, ett handplockat konstväxtsortiment med inspiration från vårens trender och färger. I SS18 möter råa nordiska toner vårens varma pasteller. Kollektionen sträcker sig från snittblommor till större träd och bjuder på harmoniska nyanser av vitt, grönt och rosa.

? By Faux är det moderna sättet att inreda och vi vill att fler upptäcker fördelarna med konstgjorda blommor och växter, både ur ett hållbarhetsperspektiv och för att sätta fokus på de oändliga möjligheterna med dagens spännande variation av vackra och långlivade konstväxter, säger Linda Forsberg.

Det var efter en inspirationsresa på Mallorca som Linda insåg att det saknades ett utbud av exklusiva och noggrant utvalda konstväxter på marknaden. Med inspiration från mode- och inredningsbranschen skapade hon By Faux för att på ett nytt och intressant sätt föra in konstgjorda blommor och växter in i finrummen igen.

-Med konstgjorda växter från By Faux behöver du aldrig fundera på allergier, placering, skötsel eller ljusförhållanden. Det ger våra produkter en självklar plats på varje modernt företag, hotell, restaurang och inte minst i varje modern människas hem,säger Linda Forsberg.

Läs mer om By Faux och vårens kollektion på www.byfaux.se eller kontakta oss för mer information.

Linda Forsberg, Founderlinda@byfaux.se

0731-588 139


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status