Premiumbolag - Köpa aktiebolag, starta aktiebolag, fakturera idag

Köpa aktiebolag, starta aktiebolag, fakturera idag

Newsdesk 2/7 12:24

Aktiebolag med F-skatt & moms

Vi uppdaterar kontinuerligt våran sida med nya aktiebolag . Vi lägger här ut maskade Credit safe rapporter som visar bolagens kreditvärdighet, omsättning och bokslut. Om ni är intresserade utav ett bolag som vi har tveka inte på att höra av er för vidare information. Vi garanterar skuld och avtalsfria bolag.

När du köper ett bolag av oss får du komplett SIE-4 fil, tillgång till bankkonto och ett registreringsbevis. OBS vi ger inga fullmakter.

Hur vet jag som kund att jag får mitt bolag?

För att du som kund ska känna dig trygg i ditt köp arbetar vi vid sidan av bolagsverket . Både vi som säljare och du som köpare ska legitimera dig med BankID . Vi börjar med att skriva ett köpekontrakt som grundligt förklarar vad som gäller just ditt bolag. Vi vill inte ha betalt från dig som kund innan du kan se att bolaget är överskrivet och du får en kvittenskod från bolagsverket. Denna kvittenskod gör det möjligt för dig att följa ditt ärende och se vilka ändringar som är genomförda.

Vi är ombud hos bolagsverket

Vi är ombud hos bolagsverket och kan därför smidigt, säkert och enkelt skriva över ditt nya aktiebolag omgående. Du kommer att få en kvittens från bolagsverket som ger dig möjligheten att följa ditt ärende.

För att vi effektivt ska kunna använda oss av bolagsverkets tjänster är det viktigt att ni har ett BankID för legitimering.

Vi följer de säkerhetsåtgärder som krävs innan vi skriver över ett bolag.

Vi lämnar inte ut organisationsnummer innan identifiering .

Betalning

Efter att vi har skrivit över ditt bolag kräver vi en direktöverföring till angiven bank. Vilken bank beror på vilket konto som du kommer att skicka betalningen från. Detta för att vi ska kunna se att du uppföljer din del av avtalet.

Handpenning?

För att vi ska hålla kvar ett bolag kräver vi en handpenning på 20% av köpeskillingen. Denna summa återbetalas inte om man ångrar sig.

Hur går köpet till?

1: Du bestämmer dig för vilket bolag som passar din blivande verksamhet. Vi hjälper självklart till om du behöver specialkompetens i vad för bolag som är mest förmånligt för den verksamhet du ska bedriva.

2: Vi skriver ett köpekontrakt där alla detaljer om bolaget framkommer. Detta kontrakt signeras av oss som säljare och av er som köpare. Vi använder oss av tjänsten SCRIVE för säker signering med hjälp av bankID.

3: Vi skriver över bolaget på de personer som du anger. Observera att man behöver 1 ledarmot och 1 suppleant för att kunna genomföra en registrering.

4: Du får en kvittenskod från bolagsverket som ger dig möjlighet att följa ditt ärende.

5: Du skickar över köpeskillingen till angivet konto.

6: Du får ditt registreringsbevis på mail redo för utskrift.

7: Du kan nu börja fakturera.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status