Kronfönster AB - Kronfönster Börsnoteras

Kronfönster Börsnoteras

Newsdesk 21/6 16:40

Kronfönster kommer alltså göra noteringen i 2 steg, först genom en öppen inofficiell notering hos en Fondkommisionär, med en Nyemission där man bjuder in investerare till att bli delaktiga i de kommande årens stora satsningar på tillväxt i Norden därefter, inom 5 år ska Kronfönster börsnoteras på Stockholmsbörsen.

Kursen kommer sättas mycket attraktivt och det är företagsledningens mening att teckningskursen är 1/5 mot vad liknande företag har noterats/sålts för det senaste året.

Det finns en Exit för investerare som så önskar, inom 5 år, i och med att vi ska börsnotera koncernen. En investerare ska enligt min mening då kunna få mellan 5-10 gånger den insats som görs 2016. Koncernen har haft och kommer fortsatt ha en kraftig tillväxt och vi kommer nu satsa stort på Export, framförallt till Norge/Danmark men även i Tyskland och Benelux länderna. Tillväxten har legat i snitt på 43% per år och vi ser ingen anledning till varför vi inte skulle kunna överträffa det framöver, Säger Koncernchef Carl-Gustaf Svensson Krondörr AB

Teckning för Krondörr, som är koncernmodern som äger Kronfönster, Kronfönster Entreprenad, samt fönsterfabrikerna Skandinaviska fönster i Litauen och Polen samt ytterligare 2 bolag blir 2 sista veckorna i Augusti samt första veckan i September 2016.

Investeringsträffar kommer att hållas på ett antal orter under sommaren 2o16

Prospektet och mer information kommer inom kort


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status