SIA Glass AB - Kul glassnyheter från SIA Glass: Sju skopor du inte får missa i glassbaren!

Kul glassnyheter från SIA Glass: Sju skopor du inte får missa i glassbaren!

Newsdesk 17/1 15:00

SIA Glass har smakat sig runt i världen och testat glasstrenderna. Nu kommer repliken från glassmetropolen Slöinge. Här är årets smaker. Sju skopor du inte får missa i glassbarerna i sommar. ? CitronIngefära, Kaktus/Citrus, TrippelChoklad, Cheesecake, Marsipan, ekologisk Fudge och laktosfri Dansk Nougat. En kärleksförklaring till alla glassälskare, säger Stefan Carlsson som är vice VD på SIA Glass.

Trendig energiboost: CitronIngefära

Krämig gräddglass med frisk citronsmak och sylt med citron, pigg ingefära och het chili. ? En trendig smakexplosion med inspiration från dagens hälsoshots. Men mycket godare! Årets energiboost i glassbaren.

Tropisk comeback: KaktusCitrus sorbet

Exotisk sorbet med kaktusfrukt, frisk citron och lime med slingor av citronrippel. ? En uppdaterad version av en tropisk SIA-succé. Efterlängtad och färgstark. Sorbeten görs på kaktusfruktpuré, som är rödorange i färgen, och smakmatchande juice från citron, lime och passionsfrukt.

Choklad, choklad, TrippelChoklad!

Chokladsmaker toppar ofta SIA Glass försäljningslistor. Nya Trippelchoklad är som en dröm för glassälskaren. ? Krämig ljusbrun chokladgräddglass, mjuk mörk chokladsås och krispiga vita chokladbitar. Hur toppar man det?

Premium: Cheesecake

Om du vill ha en smakupplevelse med extra allt, säg cheese! ? Cheesecake är årets nyhet i vårt premiumsortiment. Lyxig gräddglass med mer grädde och exklusiva råvaror för finsmakare. Krämigt, krispigt med cheesecakebitar, frisk hallonsylt och små digestivekex. Det finaste på glasskartan, just nu.

Läcker retro: Mmmarsipan

Krämig gräddglass med slingor av marsipanrippel och chokladbitar. Mmmmm! ? Marsipan hämtar inspiration från vårt sortiment från 1983 och sticker ut i vårt sortiment med sin tydliga retrosmak. Spänn fast säkerhetsbältena, det här är en riktig nostalgitripp.

Ekologiskt elegans: Fudge

Mjuk och krämig ekologisk gräddglass med len kolasmak och stora mjuka bitar av fudge som ger en spännande textur. ? Ekologisk fudge är en ny smak som kompletterar kulglassortimentet med sin rena kolasmak. Elegant, len och naturligt god. Prova själv!

Laktosfritt! Dansk Nougat

Efterfrågan på laktosfritt fortsätter att öka. SIA Glass svarar med en ny laktosfri smak, med klassisk mumsig smak från 80-talet. ? Dansk Nougat är en riktig SIA-klassiker. Len, krämig och gräddig nougatsmak och knäckiga bitar av mandelkrokant som smälter ut i glassen. Nu helt utan laktos, för att alla ska kunna njuta av glass som smakar glass.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status