Hooks Herrgård - Kultur på Hooks Herrgård

Kultur på Hooks Herrgård

Newsdesk 13/6 09:25

Smålands Kulturfestival vidgar sitt utbud och har den 30 och 31 oktober 2014 äran att presentera den nya vokalgruppen SuperProffsEliten! Nu gör Bröderna Rongedal gemensam sak med tre kollegor ur Sveriges underhållningselit. Bara en vecka efter premiären på Reginateatern i Uppsala, får vi ta del av den splitter nya musikteaterföreställningen, när Rännet på Hooks Herrgård förvandlas till teaterscen och storstadens utbud med vindens hastighet, förflyttas till landsbygden!

?För Hooks Herrgård är detta en perfekt uppföljning av sommarens Diggiloo? säger Therése Edberg, marknadschef och sedan starten en samarbetspartner till Smålands Kulturfestival.

Så här skriver Bröderna Rongedal (som för övrigt har starka kopplingar till Småland) själva om föreställningen: Låt hösten 2014 bli den då pinfärska vokalgruppen SuperProffsEliten förändrade era liv! Upplev läten och händelser ni inte trodde var möjliga. Vackert, galet, gripande, stört och sjukt svängigt.

SuperProffsEliten ger er: sånger om att räcka till, Idolavsnittet från helvetet, Tvångsgosplaren från Örkelljunga, Sju sorters moralkakor, Herr Gurkas kompetenskurva, Rekviem för en kraschad hårddisk och mycket annat.

Föreställningen som har Smålandspremiär torsdagen den 30.10 inleder ett stort och varierat program i Vaggeryds kommun i samarbete med Swedese, Skillingaryd Design Center, Byarums Bruk, Tina&Översten samt Sonarps Interiör, precis på gränsen till Jönköpings kommun. Såväl Miliseum som Kreativt återanvändningscenter är engagerade i höstens utbud som återigen erbjuder en fest för alla sinnen, just när man som bäst behöver det!

Biljetter till SuperProffsEliten släpps idag och kan köpas i paket med mat via Hooks Herrgård eller enbart biljett via www.smalandskulturfestival.se där ytterligare information om program och artister finns tillgänglig.Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status