SvenskPress.se - ?Kunskapslunch om effect+kryssningen 2017

?Kunskapslunch om effect+kryssningen 2017

Newsdesk 7/6 19:22

Affärsnätverket effect plus+ höll onsdagen den 7 juni en uppskattad kunskapslunch på Hotel Clarion Winn Gävle i Gävle. I fokus var årets effect+kryssning och effect+medlemmarna Clarion Hotel Winn, Randstad och Gävle Energi som presenterade sig själva samt föredragshållarna på årets effect+kryssning som går av stapeln den 13-14 september.

Årets tema för kryssningen är "Employer branding" och det var god uppslutning när ett 70-tal effectare tog del av budskapen. Intresset var stort när föredragshållarna sedan presenterades. Den spännande trion består av hockeyoraklet Niklas Wikegård, Anna Dyhre som är specialiserad på just Employer Branding och medarbetarskap samt Gävles egen superentreprenör och partykung Joel Svensson. Efter genomgången intogs en gemensam lunch i munter stämning och intresset för årets kryssning verkar vara högre än någonsin.

Läs mer om årets effect+kryssning på länken nedan:

http://effectmagasinet.se/pages/view/effect-kryssningen-2017

Vill ni veta mer om effect plus+, bli medlem och följa med på kryssningen eller tipsa om nya företag som kan bli bra medlemmar? Ring då Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status