Kvadrat goes PE!

TranslateRSSMobil

PE Accounting - Kvadrat goes PE!

Kvadrat goes PE!

Newsdesk 4/1 06:30

"Vi har de senaste 20 åren klarat oss med egen ekonomipersonal, men med koncernens åtta bolag på sex orter har vi haft ett tydligt behov av att öka vår kapacitet inom ekonomiområdet. Tillsammans fakturerar koncernbolagen ca 350 uppdrag i månaden och vi omsätter 400 miljoner kronor per år. Vi planerar att växa ännu mer, och därför behöver vi gradvis kunna öka kapaciteten obegränsat", säger Fredrik Wessberg, Operativ chef hos Kvadrat.

I och med det nya samarbetet outsourcar Kvadrat hela sin ekonomihantering till PE Accounting. Flera av Kvadrats egenutvecklade system är dessutom redan nu integrerade i PE.

?Vi letade efter ett ungt och modernt företag där grundaren delar Kvadrats syn på hur man bäst kan effektivisera ekonomiprocesserna. Efter en upphandling där vi jämfört flera olika alternativ fanns i slutet bara PE kvar som motsvarade våra behov och förväntningar. Då kostnaderna var helt i nivå med vad vi ansåg vara rätt var det till slut inget svårt beslut?, tillägger han.

?Att få till detta samarbete med Kvadrat har varit en fantastiskt lärorik resa för oss och vi är både glada och stolta över att få leverera ekonomisystem och tjänster till dem?, säger Olle Rydqvist, VD på PE Accounting.

?Att genomföra outsourcingprojekt är alltid mer komplext och tar längre tid än vad man planerar för, men det har verkligen gått över förväntan. Ekonomifunktionen har till exempel fungerat till hundra procent redan från dag ett. PE är lyhörda och snabba att både hjälpa och anpassa sig när vi förklarar våra behov. Detta är helt avgörande i en outsourcingprocess som denna. Och så måste jag bara få nämna den fantastiska personalen ? det märks att man både har lyckats rekrytera rätt människor och att man bedriver en positiv och aktiv personalpolitik", säger Fredrik Wessberg.

Om Kvadrat

Kvadrat är ett livsstilsföretag som bildades 1988 för att erbjuda toppkonsulter inom IT, Teknik och Management friheten av att verka i eget företag samt att ha gemenskapen och styrkan i ett väletablerat konsultbolag. Bolaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping och Örebro.

Om PE Accounting

PE Accounting tillhandahåller sina kunder en helt outsourcad och molnbaserad ekonomifunktion. Bolaget är specialiserat på tjänsteföretag och erbjuder såväl personlig service, som ett egenutvecklat affärssystem.

För mer information samt pressbilder, vänligen besök:

http://www.accounting.pe

http://www.mynewsdesk.com/se/pe-accounting

http://www.kvadrat.se


För ytterligare frågor, vänligen kontakta:

Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status