Lånbyte i Sverige AB - Lånbyte.se ? stärker sin position som marknadsledande inom digital bolåneförmedling.

Lånbyte.se ? stärker sin position som marknadsledande inom digital bolåneförmedling.

Newsdesk 16/3 08:05

Lånbyte.se fortsätter att stärka sin marknadsposition som Sveriges ledande digitala bolåneförmedlare, med kapital från Collector Ventures. Investeringen gör Collector Ventures i samarbete med NFT Ventures, Lånbyte.se är Sveriges ledande bolåneförmedlare med totalt 12 medarbetare, endast inriktade mot konsumenter med befintliga bolån. Marknaden för bolån har en stabil tillväxt och underliggande positiva trender i form av ökat intresse för bostadsmarknaden. Lånbyte.se startades 2013 av Alexander Widegren och har sedan dess utvecklat sin verksamhet, stärkt sin affärsidé och genomfört en bred digital etablering i Sverige vilket lett till en marknadsledande position.

- Vi värnar om vår marknadsposition genom att tillgodose den bästa digitala servicen till våra kunder. Vi ser en fortsatt potential för nya digitala satsningar inom bolånesegmentet. Tillsammans med Collector kan vi driva digital tillväxt. Vi har en ambitiös affärsplan och det gör relationen självklar, säger Alexander Widegren, grundare och VD för Lånbyte.se.

- Vi ser att Lånbyte.se har lyckats ge kunden en effektiv digital tjänst för bästa möjliga villkor på Bolån. I nästa fas ser vi en sådan tjänst för andra lånekunder, kortkunder och kanske också spar- och pensionskunder, säger Lena Apler, grundare och styrelseordförande Collector

- Vi såg tidigt potentialen och idag är Lånbyte.se ett etablerat FinTech bolag, som växer och har befäst sin marknadsposition inom bolåneförmedling, säger Johan Lundberg, VD för NFT Ventures.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status