Lärarförmedlarna - Lärarförmedlarna: lägg ner Arbetsförmedlingen

Lärarförmedlarna: lägg ner Arbetsförmedlingen

Newsdesk 28/9 08:17

- Det är välkommet att Liberalerna föreslår att Arbetsförmedlingen läggs ner. Jag hoppas att fler partier följer efter. Både arbetsgivare och jobbsökande vittnar om Arbetsförmedlingens oförmåga att leva upp till sitt namn. Mitt företag tvingas under kommande två veckor bekosta en rekryteringskampanj för att hitta 10 000 personer att anställa. Fler företagare behöver rikta offentlig kritik mot myndighetens ineffektivitet, säger Patricia Olby Kimondo VD Lärarförmedlarna, med anledning av att hon skriver på Aftonbladets debattsida.

Lärarförmedlarna är Sverige största vikarieförmedling som hjälper skola och förskola. En stor del av de anställda är under 25 år och har inte universitetsexamen. Företaget har utvecklat innovativa metoder för modern arbetsledning utifrån kognitiv forskning där smart teknik är redskapet. Lärarförmedlarna är verksamma i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.

- Regeringens mål är att Sverige ska ha EU:s lägsta arbetslöshet till 2020. Då krävs smartare och snabbare matchning på arbetsmarknaden. Arbetsförmedlingen ska förmedla jobb men administrerar mest arbetslöshet. Bristen på innovation har gjort myndigheten till en dyr koloss. Det är uppenbart att Arbetsförmedlingen i sin nuvarande form måste avvecklas och konkurrensutsättas, säger Patricia Olby Kimondo VD Lärarförmedlarna.

Patricia Olby Kimondos debattartikel i Aftonbladet ?Arbetsförmedlingen funkar inte - lägg ner?http://www.aftonbladet.se/debatt/article23597192.ab


Kontakt

Patricia Olby Kimondo, VD Lärarförmedlarna
Mobil: 070-745 10 08 Mail: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status