Lärarförmedlarna - ?Lärarförmedlarna vill anställa 10 000 unga

?Lärarförmedlarna vill anställa 10 000 unga

Newsdesk 27/9 05:50

- Vi letar efter 10 000 talanger att anställa de närmsta tre åren. Därför lanserar Lärarförmedlarna idag en bred kampanj, bland annat i Stockholms tunnelbana under de kommande två veckorna. Vår målgrupp är framförallt unga med gymnasieexamen. Vi vill väcka nyfikenhet inför klassrummet som arbetsplats eftersom vi har märkt att många tyvärr inte vet vad jobbet som vikarie i skola och förskola innebär, säger Patricia Olby Kimondo, VD Lärarförmedlarna.

Lärarförmedlarna är Sverige största vikarieförmedling för skola och förskola. En stor del av de anställda är under 25 år och har inte universitetsexamen.

- Min erfarenhet efter mer än 15 år i branschen är att unga människor har en fantastisk utvecklingspotential om man tror på dem, sätter upp tydliga mål och formulerar förväntningar, säger Patricia Olby Kimondo, VD Lärarförmedlarna.

Företaget har utvecklat unika, innovativa metoder för modern arbetsledning utifrån kognitiv forskning där smart teknik är redskapet. Lärarförmedlarna är verksamma i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Skåne.

- Varje dag löser Lärarförmedlarna flera hundra vikarieuppdrag runt om i landet och efterfrågan bara ökar. Självklart ska vikarier inte ersätta de ordinarie lärarna. Vi tycker att lärare har världens viktigaste jobb. En positiv trend är att åtskilliga av våra vikarier får upp ögonen för läraryrket. Genom att ständigt coacha och utvärdera våra anställda får vi både nöjda kunder och unga som bygger självförtroende på arbetsmarknaden, säger Patricia Olby Kimondo VD Lärarförmedlarna.

För mer information, välkommen att kontakta: 

Patricia Olby Kimondo, VD Lärarförmedlarna
Mobil: 0707451008 Mail:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status