Lärarförmedlarna - Lärarförmedlarna vinner nytt ramavtal i Södertälje Kommun

Lärarförmedlarna vinner nytt ramavtal i Södertälje Kommun

Newsdesk 31/3 06:06

Lärarförmedlarna har blivit utvalda som huvudleverantör i det nya ramavtalet för vikarieförmedling i Södertälje Kommun. Det nya avtalet avser vikarieförmedling till förskola, fritidshem, grundskola och gymnasieskola och gäller, förutom Södertälje, även Salems, Nykvarns och Katrineholms Kommun.

Lärarförmedlarna är Sveriges största vikarieförmedling till skola och förskola och finns representerade i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Med det nya ramavtalet för Södertälje Kommun blir Lärarförmedlarna den främsta leverantören för vikarieförmedling i region Stockholm.

Södertälje kommun beskrivs ofta som en smältdegel för kulturer och traditioner, och med en väletablerad innovations- och företagskultur. Kommunen har ett stort fokus på utbildning, och i kommunens förskolor och skolor finns ett starkt engagemang och hög ambitionsnivå.

Att få leverera till kommunen ställer därför höga krav på förmåga att både snabbt och med hög kvalitet kunna matcha rätt person till rätt uppdrag. I synnerhet tidsaspekten är en viktig parameter, då behovet hos skolor och förskolor ofta önskar sig omgående leverans. Därför har Lärarförmedlarna lagt stor vikt vid innovativa, tekniska lösningar som gör processen; både för vikarier och beställare, snabb, smidig och enkel. T ex kan Lärarförmedlarnas kunder beställa vikarier direkt i en app, och vikarierna hantera alla uppdrag i appen; en smidig och användarvänlig lösning för personer som ofta är på språng, och behöver vara tillgängliga även när de är utanför arbetsplatsen. 

?Vi är mycket glada och tacksamma för förtroendet från Södertälje kommun. Vi är Sveriges största vikarieförmedling till skola och förskola, och med mer än 15 år i branschen vet vi att det är kvaliteten på personalen som avgör en skolas eller förskolas framgång. Därför känns det extra bra att bli utvalda som huvudleverantör av en kommun som Södertälje?, säger Patricia Olby Kimondo, vd Lärarförmedlarna, och fortsätter, ?Skolor och förskolor behöver hjälp snabbt när behovet av vikarier uppstår och med minsta möjliga friktion för elever och lärare. Därför har vi fokuserat specifikt på att göra vikarieförmedlingen så effektiv som möjligt - både för beställare och vikarie. Det gör att vi känner oss trygga och väl förberedda inför det nya uppdraget?, avslutar Patricia Olby Kimondo.

-------

Behöver du vikarier till din förskola eller skola? Hos oss på Lärarförmedlarna kan du enkelt boka vikarier direkt. Du får alltid tydliga och snabba besked om hur vi kan hjälpa dig.
Läs mer på www.lararformedlarna.se


För mer information, kontakta:

Patricia Kimondo, vd
Mobil: 070-745 10 08
Mail: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status