Viximed - Ledande företag inom medicinsk hudvård köper VIXIMEDS webbaserade bildutvärderings-system.

Ledande företag inom medicinsk hudvård köper VIXIMEDS webbaserade bildutvärderings-system.

Newsdesk 9/5 12:23

GALDERMA har investerat i VIXIMEDS bildutvärderings-system som möjliggör tids och kvalitetsvinster samt lägre kostnader.

I många kliniska studier inom medicinsk hudvård tas bilder före, under och efter behandling av patienter. För att bedöma behandlingsresultatet som baseras på bilderna används läkare som blindad utvärderare. Tidigare har bilderna skrivits ut på papper inför utvärderingen med bl.a. varierande utskriftskvalitet.

Med VIXIMEDS lösning blir kostnaderna betydligt lägre och mer miljövänlig. Utvärderingen kan göras via webben utan att läkaren behöver vara fysiskt på plats. Andra fördelar är att kvalitén på bilderna bli högre och jämnare och tidsbegränsningar kan införas på de olika momenten i utvärderingen samt rapporter och resultat kan presenteras enkelt.

?VIXIMEDs långsiktiga engagemang och investeringar i medicinsk IT är en integrerad del av vår företagsstrategi för att öka kvalitén och sänka kostnader för våra kunder. Medicinska bilder och webbaserad medicinsk IT är en av vår specialitet och vi tycker samarbetet med GALDERMA är mycket givande", säger Emanuel Hillberg VD på VIXIMED

VIXIMED AB
Kungsgatan 62
753 18 Uppsala
SWEDEN
Phone +46 (0) 18 ‐18 66 33
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status