Triple Steelix - Ledande forskare och innovationsutvecklare föreläser och deltar i konferensen High Tech Steel Conference på Falu Gruva, Falun ? måndag den 4 september.

Ledande forskare och innovationsutvecklare föreläser och deltar i konferensen High Tech Steel Conference på Falu Gruva, Falun ? måndag den 4 september.

Newsdesk 18/7 10:16

På måndag den 4 september kommer ledande forskare och innovationsutvecklare att besöka Falun för att föreläsa eller enbart delta i, den så viktiga för regionen, konferensen High Tech Steel Conference. Konferensen handlar om att fördjupa sig i trender och innovation av framtida material och stålforskning, hållbarhet mm.

De är ett mycket starkt fält av talare där bland annat Jernkontorets tekniskdirektör Gert Nilson kommer att tala om ?Steel ? an exciting material för the future?. Därefter följer en rad relevanta profiler, var och en tung inom respektive verksamhetsområde, såsom Jonas Kamf, CMO Waves4Power som kommer att tala om ?Adding pure power to the industry?, och Johnny Sjöström VD för Uddeholm som kommer att tala om ?3D printing ? the future of manufacturing?, mm. Modedesigner Naim Josefi kommer med en klänning av stål och talar om innovationsreceptet.

Chefsforskare från de stora bolagen inom stålindustrin, innovatörer och entreprenörer med briljanta idéer, forskare och professor från högskolor och universitet kommer även att föreläsa vilket kommer att ge en intressant insikt till en potentiell stark utveckling i regionen.

Samtidigt genomförs det internationella sommarsymposiet NSCAS, The Nordic Summer Colloquium on Advanced Steel, www.nscas.se där en grupp unga framgångsrika forskare deltar och har skapat ett starkt intresse hos företagen och ledande forskare. De kommer även att delta i HTSC och göra snabbpresentationer av deras forskningsområden och vad de hoppas kunna få för resultat.

Larz Ignberg, Projektledaren på Triple Steelix 2.0 som har riggat initiativ säger: ?Det händer mycket inom vår stålindustri och många av våra utvecklings- och forskningsprojekt visar hur långt fram vi ligger på det internationella planet i vår teknikutveckling. På konferensen kommer vi att möta eliten av våra innovatörer, både från de större och mindre bolagen. För den som vill veta det senaste och ligga i framkant inom stål- och verkstadsindustrins FoU är konferensen ett måste.?

Besök www.htsc.se för mer information.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

För mer information vänligen kontakta:

Larz Ignberg, Projektledning Triple Steelix 2.0, Mobil: 070 568 04 80

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status