Filterteknik Sverige AB - Lekang Group skriver distributörsavtal med MANN-FILTER

Lekang Group skriver distributörsavtal med MANN-FILTER

Newsdesk 29/4 09:16

Efter att ha startat med Lekang Maskin AS i Norge under 2015, växer nu samarbetet till övriga två bolag inom Lekang Group, Filterteknik Sverige AB och Filterteknik A/S i Danmark.

MANN + HUMMEL Group GMBH är en av de världsledande filtertillverkarna inom automotive och industri. MANN-FILTER står för höga kvalitetskrav och är i en ledande teknologiposition inom filter. Detta kännetecknar de krav som våra kunder kräver och det som Lekang Group står för.

Lekang Group är en av Skandinaviens ledande filterdistributörer. Vi distribuerar idag starka varumärken som Fleetguard, Mahle, Bosch Rexroth, Argo-Hytos och är stolta av att få in MANN-FILTER i vårt produktsortiment.

- Avtalet med MANN-FILTER innebär att vi placerar ytterligare ett väldigt starkt varumärke i vår portfölj. Det ligger helt i Filtertekniks och Lekang Group`s långsiktiga strategi vad gäller varumärken med erkänt god kvalité. Det innebär även ytterligare stärkt marknadsposition för vårt rikstäckande återförsäljarnät, säger Håkan Edgren, säljchef på Filterteknik Sverige AB.

För eventuella frågor, ta kontakt med Filterteknik Sverige AB

Filterteknik Sverige AB
Dagvindsgatan 2, 652 21 Karlstad
054- 69 09 00

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status