Lexter Ljuddesign AB - Lexter och Åhléns nominerade i internationella Transform Awards

Lexter och Åhléns nominerade i internationella Transform Awards

Newsdesk 4/2 11:18

Lexter är nominerade till ?Best use of Audio Branding Europe? för sitt arbete med ljuddesignen på Åhléns Citys barnavdelning i Stockholm.

Det är Lexters strategiska och kreativa arbete med framtagandet och implementeringen av det nya ljudkonceptet ?Great Experiences for Little Customers? som fallit juryn i smaken. Åhléns Citys barnavdelnings lekfulla tema, där man möter skogens djur, förstärks och får liv med hjälp av ljud. Syftet är att skapa en mer attraktiv shoppingupplevelse och tilltala barnet i varje kund, oavsett om den är tre eller 80 år.

Projektet är nominerat inom kategorin Content ? Best use of Audio Branding. Prisceremonin äger rum under Transform Awards gala i London 22:a mars.

? Åhléns är en nytänkande uppdragsgivare och det är roligt att vårt gemensamma projekt får ett så stort internationellt genomslag. Vi är stolta över att allt fler inser ljudets betydelse för att skapa en känsla i kundupplevelsen och därmed bygga företagets varumärke, säger Margareta Andersson, grundare av Lexter.

Transform Awards är en internationellt erkänd, prestigefull och årlig tävling som anordnas av magasinet Transform Magazine. Tävlingen uppmärksammar de mest innovativa, kreativa och framgångsrika varumärkesarbetena världen över, uppdelat på kategorier och världsdelar. En vinst innebär ofta globalt erkännande och många nya, internationella uppdrag. 

För mer information kontakta

Lexter Ljuddesign, Malin Isberg
073-958 87 01Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status