Lexter Ljuddesign AB - Lexter vinner Åhléns ljudupphandling

Lexter vinner Åhléns ljudupphandling

Newsdesk 26/1 09:17

Lexter Ljuddesign AB inleder ett samarbete med Åhléns gällande ljud- och musikinnehåll till landets samtliga Åhléns-varuhus.

? Vi har letat efter en helhetspartner som kan hjälpa oss med ljuddesign på både konceptuell och praktisk nivå, säger marknadschef Lina Söderqvist. Lexter har tidigare hjälpt oss med ljudsättningen av våra Åhléns City-varuhus och vi ser nu fram emot att tillsammans addera ljud till upplevelsen i alla våra 70 varuhus.

Tidigare uppdrag som Lexter genomfört för Åhléns City har bland annat innefattat ljudkoncept för avdelningarna Skönhet, Barn, Hem och Sport & Balans. Även restaurangerna Sally Voltaire & Systrar och Pane Fresco samt Café Å Lait har fått genomarbetade ljudkoncept som skapar stämning, följer flödet och kundströmmarna under dagen.

? Det är roligt och utmanande med så medvetna uppdragsgivare som Åhléns, säger Margareta Andersson, VD på Lexter. Rätt utförd ljuddesign förstärker upplevelsen och påverkar köpmönstret hos konsumenterna. Handeln börjar på allvar få upp ögonen för kraften i ljud och vi ser en stadigt ökad efterfrågan på våra tjänster.

För mer information kontakta

Lexter Ljuddesign, Malin Isberg
073-958 87 01
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status