Lindesberg: En kulturstad i Bergslagen - LindeDagen 10 maj: Fyra veckor kvar

LindeDagen 10 maj: Fyra veckor kvar

Newsdesk 12/4 06:00

Fyra veckor kvar till LindeDagen onsdag 10 maj - en bred och gemensam marknadsföring av det mesta av det bästa med Lindesberg. ? I detta veckobrev: 133 företag, föreningar och offentliga verksamheter ställer ut på LindeDagen - nu är placeringarna klara ? Påminnelse om den gemensamma marknadsföringen av LindeDagen.

...................................................

133 utställare anmälda till LindeDagen - och nu är placeringarna klara

När den förlängda anmälningstiden gick ut 11 april hade 133 företag, föreningar och offentliga verksamheter - som bidrar med det mesta av det bästa med Lindesberg - anmält sig till LindeDagen 10 maj 2017:

Alla utställares kontaktpersoner har fått eller kommer att få mer information inom kort.

...................................................

Påminnelse om den gemensamma marknadsföringen av LindeDagen.

LindeDagen är en bred och gemensam marknadsföring av det mesta av det bästa med Lindesberg: ? som en attraktiv kommun att jobba, leva, bo och verka i; ? som en attraktiv etableringskommun för företag; ? som ett attraktivt besöksmål.

Med 133 utställare har LindeDagen en unik möjlighet att nå ut till många och nya målgrupper både i och utanför Lindesbergs kommun. Därför uppmanas alla medarrangörer och utställare att bidra till att marknadsföra LindeDagen: Bjud in släkt, vänner, kunder, medarbetare och andra som ni känner - via epost, sociala medier eller direktkontakt. Och använda gärna de affischer och banners som finns för LindeDagen.

...................................................

LindeDagen arrangeras av Lindesbergs Rotaryklubb i samverkan med ? Lindesbergs kommun ? Region Örebro län ? Bergslagens Sparbank ? Lindesbergs Bostäder AB (LIBO) ? Arbetsförmedlingen ? Länstrafiken ? Lindeskolan ? Lindesbergs lasarett ? Linde bergslags församling ? Företagarna Bergslagen ? Linde City ? Destination Bergslagen ? Nätverket Lindekultur ? Tågmagasinet Hit & Dit ? NA BostadsPuls ? LindeNytt ? och alla medverkande utställare.

www.lindedagen.se | www.facebook.com/lindedagen


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status