Lindesberg: En kulturstad i Bergslagen - LindeDagen 10 maj: Två veckor kvar

LindeDagen 10 maj: Två veckor kvar

Newsdesk 26/4 06:00

  • Bilden: LindeDagen marknadsförs lokalt genom bland annat bioreklam på Folkets Hus Bio i Lindesberg

Två veckor kvar till LindeDagen onsdag 10 maj: ? Slutspurt i den regionala marknadsföringen av LindeDagen - en bred och gemensam marknadsföring av det mesta av det bästa med Lindesberg. ? Lindesbergs kommun bjuder på bussresor även i år - nu är inbjudningarna klara ? LindeDagen söker värdar och "Lindesbergs-ambassadörer" ? Påminnelse om den gemensamma marknadsföringen av LindeDagen.

...................................................

Slutspurt i den regionala marknadsföringen av LindeDagen

På lördag (29 april) marknadsförs LindeDagen på ett annonsuppslag i NA Bostadspuls som delas ut till cirka 130.000 hushåll i Örebro län.

Denna vecka börjar utdelningen av ombordmagasinet Hit & Dit nr 2/2017 på tåg i sex län. Även i detta nummer finns en halvsidesannons med för LindeDagen.

Denna vecka börjar också visningen av den senaste bioreklamen för LindeDagen på Folkets Hus Bio i Lindesberg.

...................................................

Lindesbergs kommun bjuder på bussresor även i år

LindeDagen 10 maj erbjuder unika möjligheter att lära känna mer än 130 företag, föreningar och offentliga verksamheter i Lindesberg. Denna möjlighet vill Lindesbergs kommun nu erbjuda fler kommuninvånare genom att bjuda alla intresserade på gratis bussresa till och från orter i hela kommunen.

Observera: Det krävs föranmälan senast 3 maj för att åka buss via denna länk >>

...................................................

LindeDagen söker värdar och "Lindesbergs-ambassadörer"

Med den regionala marknadsföringen och kommunens bussar från orter i hela kommun kommer många nyanlända att besöka LindeDagen - och då behövs värdar och "Lindesbergs-ambassadörer" som kan visa och förklara vad som händer under dagen.

Kom till Lindesberg Arena kl 16.30 då bussarna kommer. Följ med någon grupp eller familj som ni vill. Innan alla sprider ut sig - gör jättetydligt om bussen går tillbaka kl 19.30.

Så här skriver en av värdarna från förra året: "Jag gick med en större grupp i fjol som efter hand löste upp sig i mindre delar. Då följde jag en ung syrisk familj med fyra barn där pappan var konstlärare och mamman sjuksköterska. Jag kan säga att det värmde oerhört mycket i hjärtat att kunna följa dom runt och se dom glada. När jag äntligen sett till att åtminstone de allra flesta kommit tillbaka till bussen frågade dom: Är det imorgon också? På mitt nekande svar frågade dom: Är det nästa vecka också? De tyckte det var så kul"
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status