Consid AB - Linköpingskontor nominerat till Sveriges snyggaste!

Linköpingskontor nominerat till Sveriges snyggaste!

Newsdesk 2/10 08:10

Det snabbväxande konsultbolaget Consid flyttade för en tid sedan in i sina topprenoverade lokaler mitt på Ågatan 53 i centrala Linköping. Den unika, uppseendeväckande vindsvåningen är nu nominerad till att bli utsedd till Sveriges snyggaste kontor. Tävlingen avgörs 9 november.

Att beskriva Consids Linköpingskontor innan det blev ett kontor som en lokal är inte rättvist. Här fanns ingen lokal ? bara en råvind, med ungefär 100 år samlad bråte. Man kunde ana en och annan tegelvägg och pelare när man snubblade över ventilation och gamla arkivskåp. Vinden var iskall och hade inte minsta tillstymmelse till fönster. Möjligheterna, däremot, var oändliga. Consid fick chans att rita om ytorna fritt i gott samarbete med den lokala fastighetsägaren. En planlösning ritades upp, där såväl balkong som nya fönsterpartier fick ta plats ? ja, ett komplett nybygge på taket, helt enkelt.

Nu står det sensationella Linköpingskontoret som ett av de nominerade till utmärkelsen Sveriges snyggaste kontor, som årligen delas ut av Lokalnytt. Detta gläder kontorschefen Thommy Wilén:

?Det hela började med en kolsvart råvind, där ingen hade varit på decennier. Idag har vi skapat det som många säger är Linköpings snyggaste kontor. Tanken från allra första början har varit mötet mellan gammalt och nytt, med en skön industriell känsla. Här ska alla trivas ? både medarbetare och kunder. Att kontoret nu har chans att utses till Sveriges snyggaste känns förstås otroligt roligt, säger Wilén.

Att rösta på Consids Linköpingskontor kan man göra via Sveriges snyggaste kontors sajt.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status