Södertälje Centrumförening - Lokal trio blir förband för Molly Sandén

Lokal trio blir förband för Molly Sandén

Newsdesk 18/6 11:17

Södertälje City har tidigare gått ut med att de önskar ha lokala förband under sommarkonserterna och den 18 juli är det spikat att tre lokala talanger går ihop och kör förband till Molly Sandén.

Tomas Kaya är ett välkänt ansikte i Södertälje. Han medverkade i Idol 2017 och var med som en av akterna under Södertäljefestivalen förra året. Efter två år av hårt arbete blev han nyligen signad hos skivbolaget Fifth Island, en del av Sony Music.

?Jag började lyssna på Molly Sandéns musik sen långt tillbaka. Men det är inte förrän nu när hon börjat släppa svenskt material som det berört mig riktigt på djupet. Det är äkta och avskalat! Speciellt låten ?sand? som hon skrivit tillsammans med Victor Thell, har tagit mig igenom riktigt tuffa perioder. Jag kommer ihåg hur jag gick in på Spotify och hörde ?Sand? för första gången under en period jag hade psykisk ohälsa och hade depression och grät floder. Mitt hjärta gick från tungt till lätt bara efter några lyssningar. Texten blev som en anthem i mitt liv. Den är sårbar och som tagen ur en persons dagbok och innersta bit av hjärtat. Jag bara måste få krama henne och tacka henne för det.? säger Tomas Kaya.

Scenen kommer Tomas Kaya dela tillsammans med vännerna Noor Aljabiri och Joakim Gourie. Noor är i startgroparna och har en spännande karriär framför sig. Hennes debutsingel kommer ut detta år och hennes starka soulröst kan jämföras med amerikanska storheter som Adele och Sia. Joakim har släppt sin första singel och fler är på väg. Hans musik är Lewis Capaldi och Shawn Mendezinspirerad pop. 

"Vi tror att denna lokala trio kommer att liva upp stämningen inför Molly Sandén och väntar med spänning inför vad de satt ihop", säger Lena Raattamaa, event- och marknadskoordinator på Södertälje City.

Läs mer om sommarkonserterna på facebook-eventet Molly Sandén - Sommarkonsert i Södertälje City


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status