SvenskPress.se - ?Lottie Knutson föreläser på effect+dagen i Gävle

?Lottie Knutson föreläser på effect+dagen i Gävle

Newsdesk 14/12 19:05

Lottie Knutson som med hög erfarenhet och mångårig bakgrund inom information och kommunikation, kommer till Gävle konserthus under effect+dagen den 14 mars för att tala om kriskommunikation. Temat för dagen är "I nöd, lust och förhandling".

Lottie Knutson, har under många år jobbat inom kommunikationssektorn och blev känd under tsunamitragedin i december 2004 då hon dök upp i de Svenska TV-rutorna. Flodvågskatastrofen berörde hela Sveriges chockade befolkning känslomässigt, och det var Lotties uppgift som informationsdirektör på resebolaget Frititsresor att hantera den fruktansvärda situationen.

Men Lottie hade redan innan tsunamins tragedi yrkesmässig erfarenhet av kommunikation i krissituationer, allt från massuppsägningar, halvfärdiga hotell, Gottrörakatastrofen och bussolyckor. Även efter flodvågskatastrofen har hon arbetat med SARS, svin- och fågelinfluensor och askmolnet från Island som ställde till det för Europas flygtrafik 2010.

- Det är otroligt kul att Lottie Knutson kunde komma till Gävle konserthus under effect+dagen. Lottie har unika erfarenheter inom kriskommunikation och jag ser mycket fram emot att få lyssna på vad hon har att berätta under sin föreläsning, säger effect+dagens arrangör Nalle Rydstrand.

Förutom krishantering så jobbar Lottie också mycket med medierelationer, information, PR och varumärkesuppbyggnad. Lottie har bland annat varit styrelseledamot i H&M, jobbat många år som konsult på bland annat JKL och Bates, samt många år inom SAS-koncernens informationsavdelning.

Förutom Lottie Knutson så kommer Michael Södermalm ha föreläsningen ?Det sitter i huvudet? där han pratar om att vända motgångar till framgångar.

Lars Johan Åge föreläser ?Vinnaren förlorar!? Där du under föreläsningen inte bara kommer lära dig hur du blir en bättre förhandlare utan också en bättre kommunikatör, ledare och medarbetare. En teknik som han även samarbetat med FBI om.

För mer information se:

http://effectmagasinet.se/pages/view/effect-dagen-2016-pa-gavle-konserthus

För mer information kontakta Nalle Rydstrand
Telefon 070-510 50 50 eller e-post

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status