Handelshögskolan i Stockholm - Louise Croneborg ? Jones, Water Resources Management Specialist på Världsbanken, är årets MBA-stipendiat

Louise Croneborg ? Jones, Water Resources Management Specialist på Världsbanken, är årets MBA-stipendiat

Newsdesk 8/10 05:00

För tionde året i rad delas ett stipendium ut för Executive MBA-studier vid Handelshögskolan i Stockholm. Stipendiet på 465 000 kronor utlyses av Dagens industri i samarbete med Handelshögskolan i Stockholm samt utbildning.se och delas ut till nästa generations ledare, i syfte att stärka svenskt näringsliv.

?Syftet med stipendiet är att främja vidareutbildning och höja kompetensnivån bland nästa generations ledare, säger Karin Wiström, programchef för MBA programmet vid Handelshögskolan i Stockholm.

Stipendiet ges till en person som genom sina prestationer hittills och framtida potential förväntas kunna få maximal utväxling av programmet. Genom att stärka sitt ledarskap och sin kompetens inom ansvarsfull affärs- och verksamhetsutveckling kommer kandidaten kunna verka till fördel för sitt företag eller sin organisation och vara en god ambassadör för Sverige. Särskild vikt läggs vid personens potential att skapa nya affärer genom entreprenör- eller entreprenörskap och genom Sverigebaserade affärer på en internationell marknad.

2017 års MBA-stipendium går till Louise Croneborg-Jones, med följande motivering:

"Louise arbetar med en av vår tids största utmaningar: tillgången till rent vatten. I nyckelrollen som specialist på vattenresurser på Världsbanken leder hon internationella och mellanstatliga biståndsprojekt, något som kräver stor samarbetsförmåga och diplomatisk kompetens. Louise är en driven och engagerad lagspelare med betydande internationell erfarenhet. Genom Handelshögskolan i Stockholms MBA-program kommer Louise att få handfasta kunskaper inom management och stöd för att nå sin fulla potential, både i nuvarande och framtida ledarroller. Med sin erfarenhet, hängivenhet och inre drivkraft är Louise en mycket värdig mottagare av MBA-stipendiet år 2017".

- -Sverige har en lång tradition när det gäller hållbarhet och att främja tillgången på rent vatten globalt. Vi har också en enastående IT-sektor. Genom denna möjlighet att delta i MBA-programmet, är ett av mina mål att undersöka hur vi kan finna synergier mellan dessa båda starka sektorer i Sverige, för att finna långsiktiga lösningar till globala vattenutmaningar, säger Louise Croneborg-Jones

Juryn har bestått av Carl Johan Bonnier, Ordförande Bonnier AB; Lotta Edling, Chefredaktör Dagens industri; Mattias Säker, VD utbildning.se; David Perrone, Head of Marketing & Development, Skatt, KPMG och alumn från Executive MBA-programmet samt Karin Wiström, Programchef SSE MBA, Handelshögskolan i Stockholm.


För ytterligare information vänligen kontakta:
Karin Wiström, Programchef SSE MBA, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status