Gothia Innovation - Lovande spelutvecklare till Startup-Sweden i höst

Lovande spelutvecklare till Startup-Sweden i höst

Newsdesk 26/4 08:36

I höst genomförs årets tredje Boot Camp i Tillväxtverkets satsning på digitala startupbolag i Startup-Sweden. Till denna omgång kan landets mest spännande spelutvecklare söka. Programmet är specialdesignat för spelföretag och är framtaget av The Game Incubator i Gothia Science Park i Skövde i samarbete med Gameport i Karlshamn.

Startup-Sweden ger lovande digitala startupbolag från hela Sverige möjlighet att under fem dagar utveckla sin kompetens inom affärsutveckling och utvidga sitt nätverk på plats i Stockholm.

Omgång tre är vikt för tio startupbolag inom dataspelsbranschen.

? Sverige har utan tvekan några av världens främsta spelutvecklare. Detta är en spännande satsning för att säkerställa återväxten av globalt konkurrenskraftiga svenska spelstudios, säger Peter Zetterberg, Director Partners & Programs, Microsoft Minecraft Team Redmond och en av föreläsarna under veckan.

Tillväxtverkets samarbetspartners i höstens omgång är Gameport i Karlshamn och The Game Incubator på Gothia Science Park i Skövde.

? Vi har på uppdrag av Tillväxtverket tagit fram och anpassat programmet för spelstudios tillsammans med Gameport i Karlshamn. Det kommer att bli en rad framgångsrika svenska spelutvecklare som genomför de olika delarna och delar med sig av kunskap, erfarenhet och kontakter. Dessutom kommer det finnas representanter för olika typer av riskkapital på plats, säger Per- Arne Lundberg, ansvarig för The Game Incubator på Gothia Science Park i Skövde.

Den tredje omgången äger rum 19-23 september. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2016.

Läs mer om satsningen och ansökan: www.startup-sweden.se

Följ satsningen på Twitter @tillvaxtverket #startup_sweden.

Ytterligare information:

Per-Arne Lundberg, verksamhetschef The Game Incubator

Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status