Fairdeal Group AB Fairdeal Group AB - "Vi vill vara en attraktiv arbetsplats och kommunicera vårt varumärke, därför har vi investerat i den interna kontorsmiljön".

"Vi vill vara en attraktiv arbetsplats och kommunicera vårt varumärke, därför har vi investerat i den interna kontorsmiljön".

Newsdesk 1/1 01:00

Vi vill vara en attraktiv arbetsplats och satsar på förutsättningar som underlättar för medarbetarna i deras vardag. Vi vill förenkla så att man kan välja att kombinera karriären med familjelivet. Grundarna av företaget har själva erfarenhet av att med familjliv stå mitt i karriären och vill skapa förutsättningar för flexibla lösningar i vardagen. Förutom att medarbetarna ges möjlighet att arbeta från valfri plats har vi anpassat kontoret med en kreativ miljö. Vi har inrett ett konferensrum anpassat för barn med spelkonsol, soffa och leksaker att nyttjas när barn följer med till kontoret.

Cecilia från inredningsföretaget Detaljerna har på ett kostnadseffektivt sätt hjälpt oss i processen med lokalanpassning och helhetstänk kring lösningen. Vi har haft bra stöttning ifrån vår hyresvärd Fabege med en lösningsorienterad och smidig hyresgästanpassning av lokalen.  

Vi välkomnar alla våra kunder, samarbetspartners och övriga till vår "nya" lokal på Virkesvägen 10 i Hammarby Sjöstad.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status