Gothia Innovation - Lyckat fyrfaldigt Mångfaldsforum avslutas med att rekrytera värdegrundat

Lyckat fyrfaldigt Mångfaldsforum avslutas med att rekrytera värdegrundat

Newsdesk 4/11 06:00

Att rekrytera värdegrundbaserat är temat för årets sista Mångfaldsforum i Portalen, Gothia Science Park i Skövde. Gästföreläsare tisdagen den 8 november är Eva Löfgren, initiativtagare till Equalprojektet FAIR, som bland annat arbetat fram riktlinjer för framtidsanpassad inkluderande rekrytering.

Mångfaldsforum, som vänder sig till företag och organisationer i Skaraborg, är en serie föreläsningar och workshops som arrangeras under hela året och som erbjuder verktyg och kunskap för mångfald i arbetslivet. Tidigare år har Mångfaldsforum hållits under en heldag. I år har det i stället varit uppdelat på fyra halvdagar, vilket visat sig vara ett lyckat upplägg.

Tisdagen den 8 november avslutas årets serie föreläsningar och workshops med en gästföreläsning av Eva Löfgren som kommer att prata om hur rekryteringsprocessen är kopplad till organisationens kontinuerliga arbete med inkludering och värdegrundsfrågor.

Eva är utbildningsledare med fokus på ledarskap, rekrytering och strategiskt utvecklingsarbete för att skapa jämställda och mångfaldsorienterade organisationer. Hon arbetar utifrån en bred definition av begreppet mångfald. Eva är också en flitigt anlitad föreläsare och seminarieledare när det gäller frågor som rör jämställdhet och mångfald i arbetslivet.

Eva Löfgren arbetar som externt konsultstöd till interna konsulter eller arbetsgrupper när det gäller jämställdhet och mångfald i arbetslivet och att anpassa befintliga strukturer och processer. Hon har stor kunskap om olika utvecklingsverktyg och modeller och erfarenhet från både offentlig och privat sektor.

Fakta om Mångfaldsforum nr. 4:
Tid:
Tisdagen den 8 november kl. 13:00 ? 16:00.
Plats: Konferensrum Insikten i Portalen, Gothia Science Park, Skövde
(Obs! Media har möjlighet att träffa
Eva Löfgren från ca. kl. 11.00).

Kontaktpersoner 
Catarina Carlehed, Skaraborgs Kommunalförbund, 0734 ? 61 96 13,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status