Malmö stad - Malmö Näringslivsgala 2017 - nu är nomineringen öppen

Malmö Näringslivsgala 2017 - nu är nomineringen öppen

Newsdesk 7/9 09:07

Nu är nomineringen till årets näringslivspriser öppen. Sju kategorier finns det att nominera inom!

För femtonde året i rad hyllar vi våra näringslivshjältar. Den 13 februari ses vi återigen på Malmö Live ? det är snart dags för Malmö Näringslivsgala!

Det är företagen ? och människorna bakom dem ? som skapar förutsättningarna för Malmös tillväxt. Under Malmö Näringslivsgala hyllar vi all den energi och alla de idéer och initiativ som får staden att utvecklas.

Och nu är nomineringen öppen!

Malmö Näringslivsgala har sju priskategorier som man kan nominera till. Man kan nominera flera gånger i olika kategorier om man vill. 

Kategorierna är:

Malmö Stads Näringslivspris inom kreativa näringar

Priset går till en person, företag eller sammanslutning i Malmö som gjort en viktig, kreativ insats för att ytterligare positionera staden som spjutspetsaktör inom området kreativa näringar. Kreativa näringar omfattar allt från tv, film, radio, gaming, kommunikation och reklam till mode, arkitektur, entertainment och besöksnäring.

Årets näringslivsrookie

Priset går till en Malmöföretagare max fyllda 30 år. Årets näringslivsrookie ska genom sitt företagande ha varit nyskapande, bidragit till en förnyelse av näringslivet i Malmö eller åstadkommit något som sticker ut, känns fräscht, vilt eller vågat. Priset presenteras i samarbete med Sydsvenskan.

Malmö Stads Näringslivspris inom life science

Priset går till ett företag, institution/klinik eller enskild person som aktivt bidrar till näringslivets utveckling eller till ökad effektivitet i sjukvården. Näringslivspriset inom life science kan innebära en affärsidé, en produkt, ett tjänstekoncept eller en ny behandlingsmetod med innovationshöjd och tillväxtpotential.

Malmö Stads Näringslivspris inom mångfald

Priset går till en person, organisation eller företag som tar tillvara de möjligheter Malmös etniska mångfald erbjuder.Människor från 164 olika nationer bor och verkar i Malmö. Var fjärde malmöbo är född utanför Sveriges gränser. Med näringslivspriset uppmärksammar och premierar Malmö stad dessa aktörer som är ett gott exempel på att etnisk och kulturell mångfald i affärsverksamhet lönar sig.

Malmö Stads Näringslivspris inom miljö och hållbar utveckling

Priset går till en person, företag eller sammanslutning i Malmö som genom nytänkande och innovation i sitt företagande brutit ny mark för Malmös hållbarhetsarbete. Näringslivspriset inom miljö och hållbar utveckling ska ha tyngdpunkt på de ekologiska, men även ekonomiska och sociala, utmaningar som är strategiskt viktiga för staden och invånarnas livsmiljö.

Årets företagare i Malmö

Priset går till en majoritetsägande företagare som under ett antal år drivit sitt företag och utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara och driva sitt företag fungerar som en förebild för andra företagare. Årets företagare har delats ut sedan 1985 av organisationen Företagarna. I Malmö görs det i samarbete med Malmö stad och Swedbank.

Årets jobbkomet

Priset går till ett företag i Malmö som under året varit speciellt framgångsrikt i att skapa nya jobb. Ett företag som växer och därmed skapar nya arbetstillfällen, som bryter utanförskap och bidrar till ett bättre Malmö. Alla branscher är inkluderade, stora som små företag, konventionella såväl som nytänkande idéer - ingenting är omöjligt för en jobbkomet i Malmö!

Och kategorier som det inte går att nominera till men som presenteras under Galakvällen:

Bästa Malmöambassadör

Priset går till en person eller organisation som kontinuerligt stärker den positiva bilden av Malmö, genom att via sin gärning vara en varm förespråkare i staden med sina kontakter med omvärlden. Malmöambassadören ser till att sätta staden på både Sveriges och världens karta samt skapar intresse och nyfikenhet på Malmö.

Region Skånes pris synnerliga insatser för Skånes utveckling

Priset ?synnerliga insatser för Skånes utveckling? är instiftat av Region Skåne och går till en eller flera aktörer med tydlig koppling till Skåne som genom sitt engagemang sitt entreprenörskap eller sin kreativitet bidragit till att stärka regionens utveckling på ett extraordinärt sätt.

Nomineringen stänger den 28 oktober och sker via WWW.MALMONARINGSLIVSGALA.SE


För mer info kontakta:

Lena Persson, projektledare Malmö Näringslivsgala Malmö stad

Mobil 0709-72 49 53 , Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Swedbank

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status