Malmö stad - Malmös största föräldramöte hålls på TODO-mässan

Malmös största föräldramöte hålls på TODO-mässan

Newsdesk 7/11 09:00

Den årliga jobb- och utbildningsmässan TODO äger rum på Malmömässan 10-12 november. Precis som tidigare år är mässan ett forum där högstadieelever kan få information om olika gymnasieutbildningar och arbetssökande kan träffa arbetsgivare som rekryterar personal. På Jobbtorget (torsdag-fredag 9-15) söker drygt 20 arbetsgivare bland annat personliga assistenter, cafépersonal, brevbärare, budbilschaufförer, säljare och flyttpersonal. Men på årets mässprogram finns också en rad nyheter.

Lördagen den 12 november bjuds föräldrarna till Malmös högstadieelever in till ?Malmös största föräldramöte?. Tanken är att försöka få dem att engagera sig mer i barnens val till gymnasiet. Föräldrarna kommer att bjudas på inspirationsföreläsningar med före detta boxningsmästaren Daniel Donlind, coachen Christina Åkerberg och entreprenören Jonathan Liedman.

Parallellt med den vanliga mässan arrangeras det på torsdag 10 november en inspirationsdag för socialsekreterare, handläggare och arbetsförmedlare.

Suuz Naffah, känd från radio och TV, kommer att agera konferencier på mässan. TODO-mässan arrangeras av Malmö stad och Arbetsförmedlingen.

För ytterligare information om TODO-mässan kontakta huvudprojektledare Cecilia Kongini, 0708-46 49 56, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status