ESBRI - ?Man måste kunna navigera självständigt?

?Man måste kunna navigera självständigt?

Newsdesk 4/4 09:24

Robin Teigland har gjort karriär på Handelshögskolan i Stockholm. Men på vägen till professorstiteln har hon blivit kallad ?lilla gumman? och fått höra att hennes forskning var ?skit?. Hon intresserar sig för ?det tredje internet? och för skärningspunkten mellan teknologi, innovation och entreprenörskap.

Robin Teiglands senaste projekt handlar om 3D-skrivare, enhörningsföretag och ?fintech?. På fritiden ägnar hon sig åt grottforskning och surfing. Vi porträtterar Teigland i årets första Entré.

Vi skriver också om sociala normer bland ugandiska företagare, om att entreprenörskap är en klassfråga, om hur en eldsjäl gjorde Hultsfred till ett känt kluster inom populärmusik, och om att design thinking leder till nya idéer.

Lundaforskaren Samuel West har undersökt hur lösmustascher, sockervadd, spagettitorn och andra lekfulla attribut kan bidra till en mer kreativ arbetsmiljö. Läs om resultaten i Entré nr 1-2016.

Universitetskansler Harriet Wallberg-Henriksson har skrivit Åsikten. Hon uppmanar regeringen att satsa mer på humaniora och samhällsvetenskap.

I Entré hittar du dessutom alltid notiser, boktips och andra aktualiteter inom entreprenörskaps-, innovations- och småföretagsområdet.


Entré finns att läsa som pdf på www.esbri.se
Kontakta Jonas Gustafsson för mer information:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status