Jansäter Kommunikation - Mångfald i praktiken ? Haur du sitt Malmö så haur du sitt vaurden!? ett kaxigt uttalande som det ligger en hel del sanning i.

Mångfald i praktiken ? Haur du sitt Malmö så haur du sitt vaurden!? ett kaxigt uttalande som det ligger en hel del sanning i.

Newsdesk 20/4 14:05

Mångfald i praktiken är temat för BPW Swedens förbundskongress i Malmö. BPW, Business and Professional Women, har som ambition att spegla ett Malmö och en tid där multikultur, mångfald och möjligheter tillhör vardagen och som vi på olika sätt behöver förhålla oss till. Även Årets Yrkeskvinna kommer att utses under kongressen.

Det är första gången i BPW Malmös 8-åriga historia som Malmöföreningen får den stora äran och förtroendet att ta hand om medlemmar från när och fjärran. Ett 40-tal yrkeskvinnor från BPWs olika lokala klubbar från Luleå, Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Strängnäs, Borås, Helsingborg, Kristianstad och Malmö. 

Huvudprogrammet börjar lördagen den 22 april kl 9.30 och avslutas söndag den 23 april kl 12.00. På programmet finns många intressanta talare som ger inspiration om Malmös mångfaldsarbete utifrån olika yrkesperspektiv t ex Ola Melin, Christina Merker-Siesjö, Charlotta Tönsgård, Vanessa Poole och Catarina Rolfsdotter-Jansson.

Årets yrkeskvinna utses av förbundet Business and Professional Women Sweden sedan 1981.
Det som är utmärkande för Årets Yrkeskvinna är att hon ska ha gjort en insats av väsentlig betydelse, ha påverkat utvecklingen inom sitt yrkesområde, är en förebild och föredöme för andra kvinnor och är utåtriktad, samhällsorienterad och aktiv. Här finns de tidigare korade Årets yrkeskvinna

BPW har anrika anor och startades redan på 30-talet. BPW är en internationell förening med stor förgrening i skiftande länder t ex BPW Europé och BPW International

BPWs fokusområden är:

  • Yrkeskarriär, på bredden och djupet men även ledarskap, fler kvinnor i ledande befattningar och styrelser
  • Ekonomi, lika lön för lika arbete, ekonomisk självständigt
  • Hälsa, jämställd hälsa men även medvetenhet och bättre balans mellan arbete och fritid

För mer information:

Förbundsordförande Erika Braun

Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status