Scandinavian Eyewear AB - MARCHON EYEWEAR, INC. OCH CALVIN KLEIN, INC. TILLKÄNNAGER FÖRNYELSE AV EXKLUSIVT LÅNGSIKTIGT GLOBALT LICENSIERINGSAVTAL FÖR GLASÖGON OCH SOLGLASÖGON

MARCHON EYEWEAR, INC. OCH CALVIN KLEIN, INC. TILLKÄNNAGER FÖRNYELSE AV EXKLUSIVT LÅNGSIKTIGT GLOBALT LICENSIERINGSAVTAL FÖR GLASÖGON OCH SOLGLASÖGON

Newsdesk 29/9 07:12

MELVILLE, NY + NEW YORK, NY, SEPTEMBER 29, 2017 ? Marchon Eyewear, Inc., en av världens ledande tillverkare och distributör av kvalitetsglasögon och solglasögon och Calvin Klein, Inc., det globala livsstilsvarumärket och helägt dotterbolag till PVH Corp. (NYSE: PVH), tillkännagav idag ett långsiktigt, flerårs förnyelse av deras globala licensieringsavtal.

Den här överenskommelsen är för den exklusiva designen, utvecklingen, produktionen och distributionen av Calvin Klein Inc.?s optiska och solglaskollektion, under varumärkena CALVIN KLEIN 205W39NYC, CALVIN KLEIN, och Calvin Klein Jeans. Den här förnyelsen den 25 åriga milstolpen sen Marchon och Calvin Klein, Inc. för första gången gick samma som licensieringspartners 1992.

?Vi är otroligt stolta att fortsätta vårt långa och framgångsrika samarbete med Calvin Klein och att få vara en del av det spännande och återupplivade varumärke under Raf Simons kreativa vision,? säger Nicola Zotta, VD och koncernchef på Marchon Eyewear, Inc. ?Våra samarbetsvilliga teams delar samma drivkrafter för excellens och vi tror starkt på att vi kommer fortsätta att skapa innovativ design och produkter som driver Calvin Klein framåt.?

"Vi är glada att utöka vårt samarbete med Marchon Eyewear och tror på styrkan i vårt långsiktiga samarbete och kvaliteten på den produkt vi skapar tillsammans", säger Steve Shiffman, VD för Calvin Klein, Inc. "Vi ser fram emot att fortsätta den spännande tillväxt av det globala varumärket CALVIN KLEIN i glasögonsbranschen med vår uppskattade affärspartner. "

Calvin Klein är ett globalt livsstilsmärke som exemplifierar djärva, progressiva ideal och en förförisk, och ofta minimalistisk, estetisk. Vi försöker att överaska och inspirera vår publik samtidigt som vi använder provocerande bilder och slående design för att antända sinnena. Sedan företaget grundades 1968 av Calvin Klein och hans affärspartner Barry Schwartz, har vi byggt vårt rykte som ledare på amerikanskt sätt genom våra rena estetiska och innovativa mönster. Den globala detaljhandelsförsäljningen av Calvin Klein-varumärkesprodukter var cirka 8,5 miljarder dollar år 2016 och distribuerades i över 110 länder. Calvin Klein sysselsätter över 10 000 intresseföretag globalt. Vi förvärvades av PVH Corp. 2003.

Med en historia som går tillbaka över 135 år har PVH utmärkt sig på växande varumärken och företag med stora amerikanska arv, och är ett av världens största klädaffärsföretag idag. Vi har över 35.000 intresseföretag verksamma i över 40 länder och över 8 miljarder kronor i årliga intäkter. Vi äger den ikoniska CALVIN SMART, TOMMY HILFIGER, VanHeusen, IZOD, PIL, Speedo *, Warner, Olga och True & Co. varumärken och marknadsföra en mängd varor under dessa och andra nationellt och internationellt kända ägda och licensierade varumärken.

* Speedo varumärket är licensierat för Nordamerika och Karibien i evighet från Speedo International Limited.

Marchon Eyewear, Inc. är en av världens största tillverkare och distributörer av kvalitetsglasögon och solglasögon. Företaget marknadsför sina produkter under prestigefyllda varumärken inklusive: Airlock, Calvin Klein, Chloé, Columbia, Diane von Furstenberg, Dragon, Etro, Flexon®, G-Star RAW, Karl Lagerfeld, Lacoste, Liu Jo, Longchamp, Marchon NYC, Marni , MCM, Nautica, Nike, Nine West, Salvatore Ferragamo, Sean John och Skaga. Marchon distribuerar sina produkter genom ett globalt nätverk av dotterbolag och distributörer, och serverar över 80 000 konton i mer än 100 länder. Marchon är ett VSP Global®-företag som, som ett läkemedelsstyrt företag, förbinder sina 84 miljoner medlemmar till prisvärd, tillgänglig, högkvalitativ ögonvård och glasögon. De branschledande företagen kombinerar kvalitetskontroll av ögonvård, högkvalitetsramar, skräddarsydda linser, optisk teknik och relaterade erfarenheter för att öka tillgången till ögonvård runt om i världen.

###

SOCIALA MEDIER: facebook.com/marchoneyewear

instagram.com/marchoneyewear

twitter.com/marchoneyewear

MEDIA KONTAKT:

Scandinavian Eyewear AB

Senior Marketing Manager Nordics, Liza Manestam 

Liza.manestam@scandinavianeyewear.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status