Frontit ab - ?Maria Wasing har utsetts till ny styrelseordförande för konsultbolaget Frontit.

?Maria Wasing har utsetts till ny styrelseordförande för konsultbolaget Frontit.

Newsdesk 28/5 13:17

Maria Wasing har utsetts till ny styrelseordförande för konsultbolaget Frontit. Hon har stor erfarenhet av IT- och mjukvarubranschen och har ett stort engagemang i frågor som rör utveckling av företag, dess personal samt hållbarhetsfrågor.

Frontit är ett ledande IT- och Managementkonsultbolag som med sina närmare 200 konsulter i Sverige tillför kraft och kompetens till i sina kunders förändringsarbete.

"Frontit är ett mycket bra bolag med en stark kultur, i en intressant fas och i en del av konsultbranschen där det krävs att man hela tiden fortsätter att utvecklas för att erbjuda relevant kompetens till sina kunder. Att få chansen att vara med och påverka den utvecklingen och bygga tillväxt kändes otroligt lockande. Jag hoppas kunna bidra med den erfarenhet jag har från mjukvarubranschen, där mitt fokus är marknadsföring, kommunikation och produktpaketeringar, till att göra Frontit ännu starkare", säger Maria Wasing.

Maria Wasing är verksam som COO i Axiell Group och är specialist på marknad och kommunikation. Hon har även haft ledande roller inom marknadsföring, kommunikation, försäljning och partnerstrategi på företag som EPiServer, StreamServe och Industri-Matematik.

"Marias erfarenhet från internationella bolag med stark tillväxt tillsammans med hennes marknadskompetens blir ett starkt tillskott i Frontits fortsatta utveckling. Vi är därför mycket glada över rekrytering av Maria till styrelsen och att hon nu tar över ordförandeposten", säger Anneli Angeling, koncernchef för Frontit AB.

Maria har varit styrelseledamot på Frontit sedan december 2018 och tar nu över rollen som styrelseordförande i maj efter Anders Nilsson som kommer att vara kvar som styrelseledamot. Hon är också styrelseordförande för IAR och styrelseledamot för Lundalogik.

Frontits styrelse består nu av:

Maria Wasing, ordförande

Anders Nilsson

Henrik Westfeldt

Pierre Bjurhager

Fanny Leksell, suppleant

Sophie Esphagen, suppleant

För mer information, vänligen kontakta:

Anneli Angeling, VD Frontit AB anneli.angeling@frontit.se  070-2211258


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status