Asgari of Sweden AB - Märk din häst, katt eller hund med GPS-trackers innan det är för sent

Märk din häst, katt eller hund med GPS-trackers innan det är för sent

Newsdesk 16/10 10:12

Märk din häst, katt eller hund med en GPS-tracker innan det är för sent

Alla som äger djur, oavsett om det är en hund, katt eller en häst, har någon gång tänkt tanken att djuret ska springa iväg. Det är en läskig tanke som tyvärr inte är helt orealistisk. Även hästar, som vanligtvis spenderar sin tid i stallet, kan springa iväg och försvinna under längre tidsperioder.

Många tänker inte på att detta faktiskt kan hända förrän det är försent. Gör inte samma misstag du också, lägg upp en strategi redan idag så är du redo om det väl skulle inträffa. Något som alla bör göra är att förse sin katt, hund eller häst med sin kontaktinformation. Detta går att göra på flera sätt, bland annat genom halsband och märkning. Problemet är dock att djuret måste hittas först och därefter kan någon ta kontakt med dig. Ett annat enkelt, effektivt och billigt sätt att hantera detta problem på är genom att köpa en GPS-tracker till djur, det vill säga en GPS-spårare.

Stor marknad med många aktörer

Dagens GPS-spårare är enkla att använda. Vanligtvis räcker det med att du för in ett simkort i GPS-spåraren, placerar spåraren på ett lämpligt ställe och aktiverar spårningen. GPS-trackers fungerar i princip som enklare telefoner och använder sig bland annat av GSM-nätet för att visa sin position. Vissa GPS-spårare har tvåvägskommunikation, vilket innebär att du faktiskt kan ringa till spåraren och lyssna på vad som sägs i spårarens omgivning. Många GPS-trackers kommer även med en SOS-knapp, vilket kan vara bra för den som hittar djuret. Då är det bara att trycka på knappen så skickar den iväg sin exakta position.

GPS-trackers blir allt vanligare idag. Vanligtvis används den för att spåra stora och dyrbara objekt, exempelvis bilar och båtar. Allt eftersom GPS-spårarna blir mindre och mer effektiva har de även börjat användas för att spårning av djur. Idag kan du även hitta GPS-tracker för spårning av barn, perfekt att ha i barnens ryggsäck. Oavsett om du söker efter en GPS-spårare till ditt husdjur, din båt eller ditt barn så kan du hitta det här genom oss.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status