GroApp - MARQTS.com inleder samarbete med VA Finans

MARQTS.com inleder samarbete med VA Finans

Newsdesk 14/1 10:41

Finansportalen MARQTS.com och VA Finans har inlett ett samarbete för publicering av innehåll. Analyser och krönikor från MARQTS.com kommer finnas tillgängligt på VA Finans.

MARQTS.com har nyligen introducerat en innehållstjänst för investerare, stora som små, där bland annat krönikor från experter inom råvaror, hållbarhetsfrågor och kommunikation publiceras. Avsikten är att lyfta frågor som kan hjälpa börsintresserade att fatta bättre investeringsbeslut.

Finanstjänsten VA Finans kommer från och med 13 januari att publicera dessa krönikor som en del av sin tjänst. Såväl MARQTS.com och VA Finans eftersträvar för sina besökare en ökad och djupare förståelse kring börsbolagens vardag.

'MARQTS.com är en nyskapande tjänst i finansindustrin med bra innehåll. Den ligger helt i linje med VA Finans egna ambitioner och därför ser vi väldigt positivt på detta samarbete', säger Viktor Bodelius Executive Editor på VA Finans

På MARQTS.com skriver i dagsläget ett flertal krönikörer men ambitionen är att fortsätta bredda tjänsten framöver.

'Ambitionen med MARQTS.com är att inte enbart publicera nyckeltal och estimat utan att även bidra med ytterligare förståelse kring börsen i allmänhet och dess bolag i synnerhet.Våra krönikörer bidrar med mycket insikt och kunskap, så det är naturligtvis väldigt kul att vi nu även når ut med detta via VA Finans. Att det dessutom är ett forum där många initierade läsare återfinns är naturligtvis ett extra plus', säger Joakim Höglund VD för MARQTS

Bland grundarna av MARQTS.com finns personer med lång erfarenhet av finansbranschen, både som aktieanalytiker, inom investerarrelationer och marknadsavdelningar.

Nuvarande version av MARQTS.com är en fullt fungerande betaversion. Fler funktioner adderas dock löpande.

För mer information, kontakta:
Joakim Höglund; Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status