Handelshögskolan i Stockholm - MBA-stipendiater skall stärka svensk konkurrenskraft

MBA-stipendiater skall stärka svensk konkurrenskraft

Newsdesk 9/2 14:19

Sofie Dahlberg och Åsa Ek har utsetts till mottagare av SSE MBA Silfvén stipendiet 2017. Stipendiet delas ut till nästa generations ledare i syfte att stärka svensk konkurrenskraft på en internationell marknad.

SSE MBA Silfvén stipendiet finansieras av Carl Silfvén Stiftelsen, en stiftelse som grundades 1914 i enlighet med Carl Silfvéns testamente. Stipendiet täcker hela programavgiften för 18 månaders Executive MBA-studier vid Handelshögskolan till ett värde av 465 000 kronor, samt kostnader för resor, kost och logi för stipendiaterna.

?Vi är väldigt stolta att kunna erbjuda detta stipendium?, säger Karin Wiström, Programchef för MBA-programmet vid Handelshögskolan i Stockholm,?Vi är övertygade om att Sofie Dahlberg och Åsa Ek kommer ta med sig nya perspektiv, insikter och kunskap och bli ännu bättre ledare med en helhetssyn på att leda och driva affärer på en strategisk nivå."

Sofie Dahlberg är Sortimentschef på Kinnarps AB, och har en examen som Designingenjör:

?Jag känner mig otroligt inspirerad av att ha fått den här chansen. Jag ser fram emot att få bygga ett internationellt nätverk med motiverade människor samt möjligheten att fördjupa mina kunskaper inom ledarskap och affärsutveckling. Jag tror att denna utmaning kommer ha stor påverkan på min framtid både professionellt och personligen. Jag är beredd på att arbeta hårt och hoppas på många spännande upplevelser de kommande 18 månaderna?, säger Sofie Dahlberg.

Åsa Ek är VD på Cellutech, och har en Civilingenjörsexamen inom kemi och kemiteknik:

?Jag är otroligt glad att Carl Silvén Stiftelsen via sitt stipendium gett mig möjligheten att ta del av SSEs MBA-program.Jag vet att utbildningen kommer förse mig med en hel värld av ny kunskap och jag ser verkligen fram emot att använda den i praktiken. Att få ta del av kurskamraternas erfarenheter från helt andra industrier och organisationer tror jag kommer vara ovärderligt för att utveckla det innovationsbolag jag driver?, säger Åsa Ek.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Karin Wiström
Programchef SSE MBA
Handelshögskolan i Stockholm
karin.wistrom@hhs.se
+46 70 651 21 43


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status