Telavox - Med nytt partnerprogram kan it-återförsäljare ta in telefoni i portföljen

Med nytt partnerprogram kan it-återförsäljare ta in telefoni i portföljen

Newsdesk 2/3 10:11

Telavox kommunikationstjänst Flow är företagets telefoni, växel, chatt och video paketerat i en molnbaserad lösning. Flow skapar, tillsammans med Telavox nya partnerprogram Cloud Partner, en affärsmodell för kommunikationstjänster som är anpassad till nya generationens leverantörer av it-tjänster.

Cloud Partner är ett nytt partnerprogram som Telavox har utvecklat för it-bolag och återförsäljare av it-tjänster. Upplägget är nytt inom telekombranschen men liknar andra partnermodeller inom it-sektorn, där återförsäljaren säljer molntjänster med kända varumärken och hanterar hela affären, från offert till fakturering. För slutkund innebär det att både telefoni och it-tjänster kan köpas från en och samma leverantör med en support och faktura.

- Moderna kommunikationstjänster både integrerar mot andra it-tjänster och är beroende av it-miljön. Den nya generationens it-leverantör är företagens digitala rådgivare i lika stor utsträckning som de är företagens it-leverantörer. Därför är det en självklar och viktigt utveckling att de även tillhandahåller och supporterar kommunikationstjänsterna. Användarvänligheten i Flow och möjligheten att paketera, supportera och fakturera i Cloud Partner-modellen är klippt och skuren för dem, menar Viktor Karlsson, vd på Telavox.

Excedo Networks är först ut som Cloud Partner
Företaget Excedo är nu tecknad som Telavox första Cloud Partner. Flow blir en del av Excedos produktportfölj som kommer erbjuda tjänsten anpassad och optimerad till kundens behov, integrerad med nätverk och tjänster som Skype for Business, kontaktcenter och CRM-system.

- Flow är den mest digitala växel- och kommunikationstjänsten på marknaden och integrerar bra mot Microsofts tjänster. Genom partnerprogrammet Cloud Partner kan vi kundanpassa villkor, supporta kunden och sköta fakturering vilket ligger helt i linje med hur vi vill ge service till våra kunder, säger Michael Duffy, vd på Excedo.

Avtalet med Excedo Networks tecknades i februari 2017 och företaget kan erbjuda Flow till sina kunder redan i mars.

- Excedo Networks är den perfekta Cloud Partnern för oss. De är vana återförsäljare av it-tjänster, satsar på molntjänster och har en bred och djup kunskap om kommunikationstjänster som Flow. Vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete för att ge Excedos kunder ännu större möjligheter, säger Viktor Karlsson, vd på Telavox.

Om Excedo Networks
Excedo Networks levererar tjänster och avancerade helhetslösningar inom områdena datakommunikation, data- och onlinesäkerhet till företagsmarknaden. Inom verksamheten finns tillgång till kvalificerade experter inom datakommunikation och datasäkerhet för att kunna leverera högpresterande tjänster 24/7/365.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status