Fivepointfive AB - MER IDROTT FÖR VARJE KRONA!

MER IDROTT FÖR VARJE KRONA!

Newsdesk 16/3 07:00

Nu kan idrottsklubbar och förbund skapa hållbar ekonomisk utveckling. 5points® Sports Edition är ett nytt unikt verktyg som hjälper ledningen i klubbar och förbund att skapa utveckling och samtidigt ha koll på ekonomin.

Utvecklingsföretaget Fivepointfive, med bas i Karlskrona, lanserar ett nytt webbaserat system som hjälper idrottsföreningar och förbund till ökad utveckling och ekonomisk hållbarhet. 5points® är något helt unikt i sitt slag. Med unika beräkningsmetoder och väl definierade nyckeltal anpassade till verksamheten hjälper 5points® ledningen i klubbar och förbund till mer pricksäker strategisk och taktisk styrning. Som grund ligger senaste forskning och gedigen erfarenhet av näringens utmaningar.

I dag är en match eller tävling mer än själva sportutövandet, helhetsupplevelsen blir allt viktigare för publik och sponsorer. Upplevelsen består av mjuka värden som är svåra att värdera i pengar. 5points® ger en unik möjlighet att jämföra mjuka och hårda värden och därmed få fram helt nya möjligheter till att få ut mesta möjliga idrott per krona.

- Det är känt att många klubbar har tuffa utmaningar för att få sin ekonomi att gå ihop. Vissa föreningar har ekonomier motsvarande rätt stora företag, men saknar rätt verktyg för att få fram en samlad och relevant information om hur klubbens verksamhet går och hur man bäst får ut mesta möjliga av sina resurser. 5points ® är utvecklat för att ge svar på många av dessa frågor. 5points® kan hjälpa klubbarna optimera sina ekonomiska möjligheter och ge mer idrott på varje krona, menar Mats Carlbäck, forsknings- och utvecklingsansvarig för 5points®.

- Vidare satsar vi mycket på enkelhet. Snabbt och effektivt genom grafiska illustrationer får våra användare all nödvändig information för att kunna agera och planera det operativa såväl som det strategiska arbetet, detta till en mycket låg månadsavgift. I framtiden kommer klubbar på alla nivåer vara rustade med system liknande 5points®, Säger Peter Davidson, VD på Fivepointfive.

För mer informationPeter Davidson, VD Fivepointfive AB. 0760-43 98 30
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status