Project Playground - Middag till förmån för Project Playground den 18 november

Middag till förmån för Project Playground den 18 november

Newsdesk 17/11 16:35

Fredagen den 18 november välkomnar Nio Rum i Stockholm ett hundratal gäster som bjudits in för att deltaga i en middag med auktion till förmån för Project Playground.

?För oss på Nio Rum är det självklart att vara med och bidra till ett bättre samhälle. För andra året i rad får vi nu möjlighet att stödja Project Playgrounds verksamhet, en verksamhet som vi följt länge och sympatiserar med. Vi kan se att deras hårda arbete verkligen gör skillnad ?, säger Carl Johan Legert, VD för Nio Rum.

Project Playground är en svensk ideell organisation som verkar för att förbättra barn och ungas möjligheter i livet genom organiserad aktivitet, sport och social verksamhet. Organisationen utgår från individens behov för att skapa långsiktig förändring för individen och för samhället. Visionen är en trygg värld där alla barn och unga växer upp med framtidstro och möjlighet att påverka sitt eget liv.

?Vi är mycket tacksamma över att bli utvalda som förmånstagare för denna tillställning. Vi ser fram emot en trevlig kväll med det gemensamma målet att samla in medel till vårt viktiga arbete för utsatta barn i Sydafrika och Sverige?, menar Daniel Madhani, generalsekreterare för Project Playground. ?Det fantastiska stöd vi får från Nio Rum, Stiljournalen, Peder Lamm och övriga som så generöst skänkt objekt till auktionen betyder mycket för oss. Att allt detta engagemang springer ur en stark vilja att vara med och bidra till Project Playgrounds verksamhet är härligt att se.?

Under lördagen den 19 november offentliggör vi insamlingsresultat och bildmaterial från kvällens middag via pressrummet på MyNewsDesk och Project Playgrounds hemsida.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status